MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones'un Jon Snow'u mu, Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı mı? Sen hangi karaktersin?

Dünyayı kasıp kavuran Game Of Thrones'un hain ilan edilip bıçaklanarak öldürülen Jon Snow'u mu? Uğruna cenaze töreni düzenlenip kırk yemekleri verilen Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı mı? Peki Sen hangi karaktersin? Jon Snow mu, Hüsnü Çoban mı?

Selçuk KARAMAN/Mynet Magazin
ONLARDA JON SNOW VARSA, BİZDE DE HÜSNÜ ÇOBAN VAR!
Dünyanın en yüksek bütçeli dizileri arasında yer alan Game Of Thrones 6. sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Dizi başlar başlamaz akıllara gelen ilk soru hainlikle suçlanıp öldürülen Jon Snow (Kit Harrington) geri dönecek mi veya öldü mü? Gerçi dizinin yönetmeni David Nutter, twitter hesabından Jon Snow'un büyücü Melisandre tarafından yeniden hayata döneceği iddiasını ortaya atarak "Jon Snow ölüden daha ölü" yazsa da izleyicilerin en büyük beklentisi Jon Snow'u yeniden dirilteceği yönünde...Ama 'Jon Snow yüzümüzü kara çıkarmaz'

Diğer tarafta ise hayranları tarafından Türkiye'nin gururu ilan edilen Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan. Sözlük sitelerinde çoktan 'Jon Snow' yakıştırmaları yapıldı bile. Uğruna cenaze törenleri, sosyal medyada ağıtlar, kırk yemekleri bile düzenlendi. Eee böyle olunca bizim de bir Jon Snow'umuz var artık diyebiliriz. Geri dönecek mi bilmiyoruz ama biz seni Türk halkı olarak çok sevdik Hüsnü Çoban.
HANGİ KARAKTERİN TEKRAR DİZİYE DÖNMESİNİ İSTERSİNİZ?> — Birbak Magazin (@MynetMagazin) 28 Nisan 2016

PEKİ SEN OLSAN JON SNOW MU OLURDUN?


HÜSNÜ ÇOBAN MI?

Jon Snow ve Hüsnü Çoban'ın akıbeti ne zaman yanıt bulacak?
Jon Snow ve Hüsnü Çoban'ın akıbeti ne zaman yanıt bulacak? Game Of Thrones'un Jon Snow'unun önümüzdeki bölümlerde tekrar dirilmesi elbette bekleniyor. Çünkü güzeller güzeli Melisandre 6.sezonun ilk bölümünde cadıya dönüştü. Jon Snow'u tekrar diriltecek Melisandre'nin bu durumua düşmesi de tabi ki hayranlarının ümitlerini azalttı.
> Melisandre gibi kadınlar görüyorum aranızda.

HAYRANLARDAN 'JON SNOW' AĞITLARI> Uyan babam uyan, kader utansın #JonSnow #GoTSeason6 pic.twitter.com/7glb7UkF6A

PEKİ HÜSNÜ ÇOBAN'I KİM DİRİLTECEK?
Arkadaşları uğruna hayatını riske ederek vurulan başkomise Hüsnü Çoban'ı kim yaşatacak?
> See you again Hüsnü çoban pic.twitter.com/DGlyEb806p

HÜSNÜ ÇOBAN ÖLÜRSE 5 ÇOCUĞUNA KİM BAKACAK?
Tekin Çoban, Metin Çoban, Zeliha Çoban, Şule Çoban, Haydar Berk Çoban ve eşi Suat. İşte bu yüzden Hüsnü Çoban ölemez.

JON SNOW ZATEN EVLENEMEZ
Jon Snow'umuz ise zaten evlenemez. Çünkü gece nöbetçiliği kardeşlerinde evlenme ve çocuk sahibi olma diye bir kural yok. O yüzden Jon Snow ölse bile çocuğu yıllar sonra çıkıp babasının yerini alamayacak :(

Şimdilik bu kadar :) Game Of Thrones'un hain edilen lideri Jon Snow'un ve Arka Sokakların kahramanı Hüsnü Çoban'ının akıbeti merak konusu olmuş durumda. Aksi takdirde Game Of Thrones'suz Jon Snow, Arka Sokaklar'sız da Hüsnü Çoban izlenmez.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler