MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gece iç çamaşırı modeli, gündüz polis

32 yaşındaki Dominik Cumhuriyeti doğumlu Samantha Sepulveda, gündüz suçluların peşinde koşan bir polisken; geceleri ise iç çamaşırı modelliği yapıyor.

Sosyal medyada güzelliğiyle ilgi odağı haline gelen ABD'li polis, The New York Post gazetesine verdiği birbirinden ilginç ifadelerle şaşırtıyor.

VÜCUDUNU KORKUSUZCA SERGİLİYOR

New York'ta yaşayan 32 yaşındaki Dominik Cumhuriyeti doğumlu Samantha Sepulveda; gündüz suçluların peşinde koşan bir polis, geceyse kusursuz vücudunu korkusuzca sergileyen bir iç çamaşırı modeli.

150 BİN TAKİPÇİSİ VAR

Kişisel Instagram hesabında 150 bini aşkın takipçisi olan Sepulveda, New York'un resmi kayıtlarına göre geçtiğimiz yıl boyunca tam 143 bin dolar (yaklaşık 537 bin TL) kazandı.

SUÇLULAR İSTEYEREK TESLİM OLUYOR

The New York Post gazetesine konuşan Sepulveda; şüphelileri yakalamak için çok fazla çaba sarf etmediğini, çekici görüntüsünden ötürü suçluların isteyerek kendisine teslim olduğunu ifade etti.

Suç mahallinde karşılaştığı ilginç diyalogları aktaran güzel polis; peşine düştüğü şüpheli erkeklerin kendisiyle mücadele etmediğini, çekici bir kadın olmanın mesleğinde ona oldukça yardım ettiğini de sözlerine ekliyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler