MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Özoğuz tatil sezonunu ailesi ile Bodrum'da açtı

O Ses Türkiye programının sezon finali yapmasının ardından Athena grubunu solisti Gökhan Özoğuz da bu yaz tatilini Bodrum'da geçirecek ünlü isimlerden. Eşi Melis ve kızları Ayşe Derya ile Kuum Beach'de görüntülenen Athena Gökhan deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.

Bodrum bu yılda ünlü isimlerin uğrak mekanı oldu. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da tatil sezonunu ailesiyle birlikte Bodrum'da açtı. Önceki gün eşi Melis ve kızları Ayşe Derya ile görüntülenen Gökhan, deniz keyfinin ardınan kızlarını korumak için gölgeye çekildi.

Demet Akalın da sahne ve albüm çalışmalarının yorgunluğunu eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte Bodrum sahillerinde atıyor. Yalıkavak'ta tatilini sürdüren aile halk plajında görüntülendi. Akalın sosyal medyada yapılan 'bin liraya loca tuttu' diyenlere de şöyle yanıt verdi:

"Halk pilajı, kimse kimseye bakmıyor. Deniz tertemiz 'bin liraya loca tuttu' diyenlere selam olsun. Oh mis. Ben Gölcük kızıyım localarda büyümedik be yavrum" notunu düştü.

Hande Yener de tatilini kendi açtığı 'Sebastian Beach' de sürdürürken bir zamanlar ortak olduğu Berksan da Yener'e 100 mt mesafede Çilek Beach'i işletiyor. Demet Akalın da bunu bilerek Berksan'ın yanına giderek ezeli rakibine misilleme yaptı.

Hande Yener'de birkaç dakika sonra kendi plajından bir video paylaşarak Akalın'a yanıt verdi.

Şarkıcı Hadise ise bugün açılışını yapacağı La Plaj Beach için kardeşi Derya Açıkgöz ile tatil yapıyor. Son dönemde aldığı kilolarla dikkat çeken Hadise geçtiğimiz günlerde geldiği Bodrum'da yeşil uzun elbisesi ile objektiflere takıldı.

2 milyon euro vererek Hande Yener'in Sebastian Beach'ine rakip olan Hadise La Plaj adını verdiği La Plaj Beach'i Tilkicik koyunda açıyor. Instagram hesabından açıklama yapan Hadise açılış için ise Kerimcan Durmaz'ın sahne alacağını duyurdu.

Ünlü şarkıcı, 'AblanStarBebeğim' etiketi ile "La Plaj bugün açılıyor. Happy Hour'da Kerimcan Durmaz'ın fenomen eğlencesi ile dans etmeye hazır olun" mesajını yayımladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler