MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gülşen 3 aylık hamile'

Aranjör Ozan Çolakoğlu ile 5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz günlerde İspanya'nın Barcelona Başkonsolosluğu'nda kıydıkları nikahla taçlandıran Gülşen'in 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda İspanya'nın Barcelona kentinde Gülşen ve Ozan Çolakoğlu 40 kişilik bir grubun katılımıyla W Otel'de dünyaevine girmişti. Köşe yazarı ve şarkıcı Ömür Gedik de bugünki yazısında 'Gülşen hamile' adlı yazısıyla ünlü şarkıcının çocuk beklediğini duyurdu.

İşte Gedik'in o yazısı:
-Pop müziğin en önemli kadın starlarından olan Gülşen'in hamile olduğunu duyunca hem şaşırdım hem de sevindim.Geçtiğimiz günlerde evlendiği Ozan Çolakoğlu'nun ilk evliliğinden olan oğluyla çok iyi bir diyalog içindeki Gülşen eminim çok iyi bir anne olacak.

-Yeni evli çiftin bebek heyecanı müzik dünyasında da hayli yankı bulacak gibi duruyor.Her şeyden önce de Gülşen'in dünyasında.Ünlü sanatçının şubat ayında çıkması planlanan albümünde tarih değişikliği yapılması kaçınılmaz oldu.Muhtemelen ileri bir tarihe ertelenecek.

-Ama o arada Gülşen'in sürpriz yapıp kısa bir süre içinde bir single çıkarması da seçenekler dahilinde.Bakalım bu yazı hamile geçirecek olan Gülşen'den nasıl bir müzikal hamle gelecek?

Düğünde Dar bir gelinlik giyen Gülşen'in hamile olduğunu kimse anlamasa da Ömür Gedik bunu ortaya çıkardı. Bakalım ünlü çiftten nasıl bir açıklama gelecek?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler