MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günün en çok okunan 15 magazin haberi (10.06.2016)

Mynetmagazin ekibi olarak günün en çok okunan magazin haberlerini sizler için hazırladık. İşte günün en çok okunan magazin haberleri...


1-Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Barselona'da evlendi
3 ay önce aranjör Ozan Çolakoğlu ile aile arasında yapılan törenle nişanlanan Gülşen sürpriz bir kararla nikah tarihini öne çektiklerini açıklamıştı. Çiftin Türkiye'nin Barselona Başkonsolosluğu'nda evlendiği öğrenildi.

5 yıldır birlikte olan ve 5 Mart'ta Gülşen'in Bebek'teki evinde nişanlanan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, planları bozup, evlilik tarihini 1 ay öne çekti.Ünlü şarkıcı ile müzisyen nişanlısı, nikâh için aile ve yakın dostlarından oluşan 10 kişilik küçük bir grupla İspanya'ya gitti.

Ünlü çiftin Passeig de Gràcia Caddesi'nde bulunan Türkiye'nin Barselona Başkonsolosluğu'nda evlendiği öğrenildi. Nikahı ise Konsolos Emir Salim Yüksel kıydı. Türkiye'den sadece yakın dostlarını özel uçakla Barselona'ya götüren Gülşen ve Ozan çifti geceliği yaklaşık 3 bin lira olan otelde 15 Haziran'a kadar kalmayı planlıyor.

2-İrem Derici ve Lider Şahin ilişkisine baba Selami Şahin'den olumsuz yanıt geldi
Magazin dünyasının taze aşıkları İrem Derici ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin geçtiğimiz günlerde birlikte Venedik'e giderken Atatürk Havalimanı'nda görüntülenmişti. İkilinin aşkına ilk yorum anneden sonra da baba Selami Şahin'den geldi.

Önce Lider'in annesi Didem Şahin dün twitter'dan bu ilişki üzerine ilk yorumu yaptı:
"Sorularınızın cevabı bende değil, beni arayıp sormayın. 'Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün' der geçerim"

Sonra ise baba Selami Şahin'den beklenen net bir açıklama geldi. Şahin, önceki gün eşi Didem Şahin'le Bebek'teydi. Ünlü sanatçı, oğlu Lider'in kısa süre önce Rıza Esendemir'den boşanan İrem Derici'yle aşk yaşamasıyla ilgili sorulara, "Çocuklar artık büyüdü. 'Nedir, ne yapıyorsun, sevgilin mi?' diye sormuyorum. Onlar evlenecek değil, öyle bir şey yok" yanıtını verdi.

Lider'in 31 yaşında olduğunu söyleyen Selami Şahin, "Yetişkin bir insan, akıl verecek değiliz. Hayatını yaşıyor" diyerek ilişkiye bakış açısını net bir şekilde gösterdi.

3-Justin Bieber tekme tokat kavga etti
Sahnede yaptığı hareketler dışında kavgalarıyla da tanınan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber NBA finalini izlemek için bulunduğu Cleveland'da bir otelde tekme tokat kavga etti. Kavgada sayı çoğunluğu karşı tarafta bulununca Bieber dayak yedi.

Amerika'nın dünyaca ünlü starı Justin Bieber önceki gece kavga ederken görüntülendi. 2 gün önce NBA Final Serisi'ndeki Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors serisinin 3. maçını seyreden Bieber'ın maç sonrası Cleveland civarındaki bir otelde kaldığı görüntüleri basına sızdı. Görüntülerde kimliği bilinmeyen bir şahsa saldırdığı görülen Bieber kavgaya diğer kişilerin de girmesiyle altta kaldı. Görüntüler ise günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

4-Gülben Ergen formunu nasıl koruyor?
İki yıl önce Şeyda Coşkun'la 12 kilo veren Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Kıbrıs Elexus Hotel'in 'yaza merhaba' partisinde düzgün fiziğiyle göz doldurdu.

2 yıldan bu yana koruma programına devam eden Gülben Ergen'in özel bir beslenme düzenine uyduğu öğrenildi. O programa göre kırmızı eti sadece haftada iki gün tüketen, diğer günlerde hurma, zeytin ve salatayla beslenen Ergen'in sürpriz bir projeye imza attığı da ortaya çıktı; ünlü şarkıcı "Dadı Mutfakta" adlı küçük bir paket yemek servisi kurdu.

5-İbrahim Tatlıses: 'Albüm yapmazsam, bu bıyıkları keserim'
'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses 'Bir daha şarkı söyleyemeyecek' sözlerine karşılık verdi. Tatlıses, "Eğer albüm yapmazsam, bu bıyıkları keserim!" diyerek iddiasını gösterdi.

İbrahim Tatlıses, Seyrantepe Tatlıses Kebap'ta magazin basınıyla bir araya geldi. Ünlü türkücü, İzzet Yıldızhan'ın geçtiğimiz günlerde "Bir daha şarkı söyleyemeyecek" iddiasına da yanıt verdi: "Eğer albüm yapamazsam, İbo Show'a başlayamazsam, bu bıyıkları keserim. Ben bitti demeden bitmez!"

"Bugün havalimanında biri geldi, koluma girdi. 'Abi seni kötürüm sanıyordum' dedi. Ben kötürüm değilim. Yürüyorum, çocuklarımla şakalaşıyorum. Beni görünce koluma girmeyin. Yakında da bomba gibi geliyorum."

6-Acun Ilıcalı Survivor hakkında merak edilen soruları cevapladı
Acun Ilıcalı Survivor hakkında merak edilenleri sosyal medya hesabından yanıtlayacağını açıklamıştı. Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından 70 binden fazla soru yöneltildi. Acun Ilıcalı ise ilk aşamada 4 soruya cevap verdi. Diğer sorulara ise ilerleyen günlerde cevap vereceğini söyledi.

-) Damla'ya ayrıcalık yapıldığı ve yakın çevrenizle daha önceden tanışıklığı olduğu söyleniyor, bu konuyla ilgili açıklama yapar mısınız?
Cevap: Bu tarz iddialar açıkçası çok komik. Öncelikle Survivor'da Ünlüler takımında yarışan hemen her yarışmacıyı önceden tanıyorum ama bu ayrıcalık yapmama asla sebep olamaz. Konu iş olduğu zaman herkes benim için eşittir. Ne benim ne de herhangi bir yakınımın Damla ile önceden bir tanışıklığı yoktur. Bu tür art niyetle çıkarılan dedikodulara bizim gibi siz de gülüp geçin.

2-) Sosyal medyada oyun sonuçlarını önceden öğreniyoruz ve bu da heyecanımızı kaçırıyor. Bu konuda önlem alamaz mısınız?
Cevap: Dünyanın her yerinde başarılı bir işten nemalanmaya çalışan fırsatçı ve art niyetli insanlar vardır, buna maalesef alıştık artık. Bizim ekibimizde 500 kişi çalışıyor. Ekip dışından, bir takım kötü niyetli insanlar bazı bilgileri içeriden bir şekilde öğrenip ticari amaçla kullanabiliyor. Bunun adı tabii ki hırsızlıktır. Bu tip asalaklar her zaman olacaktır ama benden bir uyarı, bundan sonra o hesaplarda bol bol yalan okursunuz.

3-) Damla sigaraya nasıl ulaştı?
Cevap: Oyun çekimlerinde Dominikli ve Arjantinli çekim ekipleri de bulunuyor. Yarışmacılar da çekim sırasında oyun alanında vakit geçiriyorlar. Survivor'da önceki senelerde de yarışmacıların aşırı derecede aç kalıp zorlandıkları ve oyun alanındaki çöpleri karıştırdıkları zamanlar oldu.

Bu sene Nagihan, Efecan, Serkay ve İbrahim de benzer girişimlerde bulundular ve uyarıldılar. Damla ise 3-4 izmariti adaya taşımış ve içerken kameralara yakalandı. Bu olayda kendisi uyarıldı ve o da üzülüp özür diledi. Survivor'daki yarışmacıların ne kadar zor şartlarda yaşadıklarını bildiğim için bu konularda arkadaşlara çok sert uyarı yapmaya gerek duymuyorum. Sonuçta 4 ay aç kalıyorlar, 15-20 kilo veriyorlar, konuya biraz da insani yönden bakmak lazım bence.

4-) Oyun sırasında Damla'nın sırtında neden mikrofon vardı?
Cevap: Durağan oyunlarda yarışmacıların sesini seyircilerimiz daha rahat duysun diye mikrofon takıyoruz. Bil Bakalım oyununda her yarışmacıda olduğu gibi Damla ve Atakan'da da mikrofon vardı. Bu konuya takılan arkadaşlar mikrofonla kulaklığı karıştırmış olabilirler :)

8-Beyonce konserinde 'erkekler tuvaleti skandalı' yaşandı
Dünyaca ünlü sanatçı Beyonce'un dün verdiği konserde erkekler tuvaletini kullanan bir kadın seyirci polis tarafından konser alanından atılınca tepki çekti.

Kişi başı 85 dolar (255 TL) olan konserin başlamasından yarım saat sonra New York'lu bir kadının tuvaleti kullanması gerekti. Kadınlar tuvaletinin önünde uzun bir sıra olduğu için erkekler tuvaletine yöneldi. "Neredeyse 50 kişinin sırada olduğunu ve başka kadınlarında boş olan erkekler tuvaletini kullandıklarını" söyleyen kadın kendini tutamadı.

9-Mutlu Kaya'nın sesini Esra Erol duydu
Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun bir süre komada kaldıktan sonra yaşam mücadelesini sürdüren Mutlu Kaya'nın sesini Esra Erol duydu. Erol, programın Uzman Psikoloğu Yeşim Akıncı'nın tedavi sürecinde Kaya'ya psikolojik danışmanlık hizmeti verdiğini açıkladı. Mutlu'ya bir de akülü sandalye hediye edildi.

Açıklama yapan Psikolog Yeşim Akıncı; "Hayatta beden sağlığımız çok önemli, ama ruh sağlığımız da çok önemli. Bu tip travmalar sonrasında psikolojik tedavi şart. Ve tedaviye çok da güzel cevap veriyor. Beraber vakit geçirdiğimiz zamanlarda "Esra Erol'u çok sevdiğini ve izlediğini söyledi. Ve küçük bir ricası var. Şuan yürümek için hastanede tedavi oluyor ama sizden akülü sandalye istiyor. Burada akülü sandalyeyi verebilecek bir meleğimiz var oda Esra Erol" dedi.

10-Şarkıcı Sıla 'taciz' için ifade verdi
Mürekkep albümündeki 'Afitap' şarkısıyla son dönemlerin çıkış yapan şarkıcısı Sıla geçtiğimiz günlerde yürüyüş yaparken kolundan tutarak konuşmaya çalışan hayranı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Sıla soruşturma kapsamında avukatıyla adliyeye gelerek ifade verdi.

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte gelen Sıla Gençoğlu, soruşturma savcısına ifade vererek olay gününü anlattı. Sıla ifadesinde, 17 Mayıs'ta Suadiye Sahil'de yürüyüş yaparken bir kişinin kolunu çektiğini söyleyerek;
"Baktığımda açık kimliğini bilmediğim ancak beni sürekli rahatsız ettiği için fotoğrafını gördüğüm kişi olduğunu anladım. Kolumdan çekip bana tanıyormuş gibi Sıla diye ismimle hitap etti. Ben 'Beyefendi ben sizi tanımıyorum, kolumu bırakır mısınız' dedim. Kolumu kurtarıp yürümeye devam ettim. Tekrar peşimden gelip kolumu çekti. Ben hızla uzaklaştım. Bu esnada şoförümü ve korumamı aradım. Olayın meydana gelişini onlar görmediler ancak daha önce bu kişinin beni rahatsız ettiğini bilmekteler. Bu kişinin daha sonra 'fun club' üyesi olduğunu öğrendim. Tacizlerini artırınca rahatsız oldum. Şikayetçiyim" dedi.

11-Türkiye eski güzeli Neslihan Önder'e alkol cezası verildi
2006 yılında Best Model of Turkey birincisi seçilen manken Neslihan Önder hakkında araç kullanırken alkollü yakalandığı için 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuksuz yargılanan Önder ve avukatı katıldı.

Önder hâkim karşısında "Olay tarihinde canım sıkkındı. Bir iki kadeh alkol almıştım. Alkolün etkisinin geçmesini bekleyip yola çıktım. Alkolün etkisi kişiye göre değişir. Benim sürüş yeteneğim zayıf değildi. Beraat etmek istiyorum" dedi. Ünlü manken 25 gün hapse çarptırıldı. Ardından cezası günlüğü 20 TL'den 500 lira adli para cezasına çevrildi.

12-Kerimcan Durmaz her ay servet kazanıyor
Sosyal medyada son dönemlerin fenomen isimleri Kerimcan Durmaz ile Caner'in aylık kazancı neredeyse bir ev parasında. Hatta Kerimcan'ın ayda 200 bin TL'den fazla kazandığı söylentiler arasında.

Habertürk gazetesinden Esin Övet de bugün köşesine popülerlikte zirveye çıkmayı başaran Kerimcan Durmaz'ı taşıdı.
İşte o yazı:
İkisinin enerjisine de bayılıyorum. Etrafta o kadar mutsuz, sevimsiz insan varken Caner ve Kerimcan enerjileriyle dikkat çekiyor ve modaları geçecek gibi de gözükmüyor. Daha Snapchat o kadar popüler değil ama herkes ikiliyi oradan tanıyor düşünün. İkilinin boş vakti yok. Mekânlarda DJ setine geçip herkesi coşturuyorlar. Ciddi para kazanıyorlar. Hatta rivayetlere göre Kerimcan Durmaz'ın kazancının ayda 200 bin TL'yi geçtiği söyleniyor.

13-Muhteşem Yüzyıl Kösem'e Sultan Osman'ın idam sahnesi damga vurdu
Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin sezon finali bölümüne Genç Osman lakaplı Sultan Osman'ın ölüm sahnesi geceye damga vurdu. Genç Osman'ın nasıl idam edildiği son sahnelerde ortaya çıktı. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'de çok ses getiren Sultan Osman'ın öldürülmesi sahnesi...

14-Game of Thrones oyuncularının eski halleri
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayranları bulunan Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin başarılı oyunculuklarıyla izleyicilerden tam not alan karakterlerin bu rollere dönüşmeden önceki hallerini yayımladı. Haberin devamı için tıklayınız;

15-'Maroon 5' grubu Antalya'yı salladı
Dünyaca ünlü ABD'li Maroon 5 grubu, EXPO 2016 Antalya'daki Kır Aktivite Alanı'nda sevenleriyle buluştu. Grammy ödüllü grup, Kır Aktivite Alanı'nı dolduran hayranlarıyla sevilen şarkılarını seslendirdi. "Sunday Morning", "Moves Like Jagger" gibi şarkılarıyla dünyaca tanınan rock grubu hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.

Los Angeles'ta kurulan ve vokalde Adam Levine, gitarda James Valentine ile Jesse Carmichael, bas gitarda Michael Madden, davulda ise Matt Flynn'den oluşan grup, 2005 yılında "En iyi sanatçı" kategorisinde Grammy Ödülü'nün sahibi oldu. Grubun albümü aynı yıl 17 milyonun üzerinde sattı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler