MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halil Sezai hayranına aşık oldu

Ünlü şarkıcı Halil Sezai Eylül 2015'te sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu Zehra Kaya'dan bir ay sonra boşanmıştı. Ayrılığın nedeni sekiz ay sonra gün yüzüne çıktı.

Halil Sezai sürpriz bir şekilde dünyaevine girdiği Zehra Kaya'dan bir ay sonra boşanmıştı. Ünlü şarkıcının boşanma nedeni ortaya çıktı. Şarkıcı evliyken İzmir'de verdiği bir konserde sahne fotoğraflarını çeken ve aynı zamanda hayranı olan Melike Beşli'den çok etkilendi.

HİÇ AYRILMADILAR

İkili o günden sonra hiç ayrılmadı. Halil Sezai'nin eşi Zehra Kaya bu ilişkiyi öğrenince evliliğini sonlandırdı.

HALİL SEZAİ KİMDİR?

Halil Sezai Paracıkoğlu, 16 Ağustos 1979 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Babası eski bas gitarcı sonra da muhasebecilık yapmış, annesi Nurten Paracıkoğlu ise öğretmendir. Mahallesindeki ilkokul ve orta okuldan eğitiminden sonra liseyi Eskişehir Atatürk Lisesinde bitiren Halil Sezai Paracıklıoğlu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet konservatuarı mezunudur. Sinema ve tiyatro oyuncusu, şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. İlk bestesini 15 yaşındayken yapmıştır.

Halil Sezai Paracıkoğlu'nun en çok bilinen eserleri , Paramparça,İsyan,Ağlamışız, Sen ve Ben, Olsun, Hayalimin Ortasında, Sonbahar, Seni Beklemek, Esme, Sevda Tanrıçası, Yanıma Gel, Aşk Yasak Ağlıyor, Fırtına, Bir Rüzgar Esti, Üşürken, İsyan ve İncir Reçeli'nde Söylediği Duman şarkısıdır.

İlk albümü olan "Seni Beklerken", Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle 21 Kasım 2011′de piyasaya sürdü. Ayrıca 2012 yılında "Seni Beklerken" adlı albümü ile büyük bir ivme yakalayan sanatçı bir anda sosyal medyada en çok konuşulan isim haline gelmiştir. "Seni Beklerken" albümünde Paramparça, Fırtına, Sonbahar, İsyan, Duman, Sevda Tanrıças müziklerin birçoğu kendine ait olan eserleri yer almaktadır.

Daha önce de, Ferhat Göçer'e, Melih Ünen'e, Özcan Deniz'e şarkı vermiştir.

Duygu Paracıkoğlu adında bir kızkardeşi var.

Halil Sezai, hayvanları çok sever. Paspas adında sevimli bir kedisi var.

Yer aldığı tiyatro oyunları ve filmleri:

Sevgili Dünürüm : Cem 2005

Ihlamurlar Altında: Murat 2005

Ankara Devlet Konservatuvarı 2007

Kader : Levent 2007

Kahve Bahane : Muhsin 2009

Yapma Diyorum : Sağlıkçı Tezcan 2009

Türkan dizisi : İsmail 2011

Badem grubunun Kalpsiz ve Bulutsuzluk Özlemi'nin Rüzgar kliplerinde rol almıştır.

11 şubat 2011 de gösterime giren İncir Reçeli adlı Sinema Filminde Başrol oynamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler