MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel denize açıldı

Kanal D ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek Vatan Haini dizisinde Halit Ergenç eşi Bergüzar Korel ile yıllar sonra başrolü paylaşacak. Çift set ortamına girmeden 1 haftalık tatil için önce Marmaris ardından Datça'ya demir attı.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç tatil sezonunu açtı ama kalabalıktan uzak kalmak için otele yerleşmek yerine gulet kiralayıp önce Marmaris'e ertesi gün de Datça'ya açıldı. Çekimler başlamadan enerji depolayan ikili 1 haftalık tatilin ardından tekrar İstabul'a dönecek.

Ergenç sabah saatlerinde oğulları Ali ile denize girerken eşi Korel ise onları tekneden izledi. Deniz keyfinin ardından yemeğe geçen bol bol fotoğraf çekti.


Bergüzar Korel, serinlemek için yüzmek yerine merdivende duş almakla yetindi.

Halit Ergenç'in yeni rolü için 5 kilo verdiği de gözlerden kaçmadı. Ergenç yeni dizisinde evli ve 2 çocuk babası Cevat adlı bir askeri canlandıracak. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizi için ünlü oyuncunun birkaç kilo daha zayıflama planı olduğu konuşuluyor.

NE KADAR KAZANACAKLAR?

Vatan Haini dizisi Ekim ayında Kanal D'de ekranlara gelecek. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ekranlara ara veren Halit Ergenç yeni dizisinden bölüm başı 140 bin TL kazanacak. En son Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı Karadayı dizisinden sonra yine eşi gibi başka projede yer almayan Bergüzar Korel ise bölüm başı 80 bin TL kazanacak. Yani dizi önümüzdeki sezon tutar ve anlaşıldığı üzere Haziran'a kadar devam ederse çift 9 ayda 8 milyon TL'nin sahibi olacak.

'VATAN HAİNİ' KONUSU
Cevdet, Balkan Savaşının sonlarına doğru Selanik'te bir Yüzbaşıdır. Vatanı için canını verecek bir asker, çocukları için vefakar baba, karısına büyük bir aşkala bağlı bir aşık, anasının hayırlı evladıdır. "Vatan mı, canın mı?" sorusunun yanıtı son derece basittir onun için. Azize (Bergüzar Korel) ise Cevdet Yüzbaşı'nın tutkuyla aşık , vatan sevgisine karşın, Cevdet'e olan sevdasıyla seyirci karşısına çıkacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler