MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hande, AKP'li üyeye öptürmedi

Hande Yener, hediye vermek için sahneye çıkan ve tokalaştıktan sonra kendisini öpmek isteyen AKP'li Belediye Meclis üyesi Hasan Üner'e geri çekilerek izin vermedi

Edirne'de tarihi Kırkpınar Güreşleri etkinlikleri kapsamında konser veren şarkıcı Hande Yener, hediye vermek için sahneye çıkan ve tokalaştıktan sonra kendisini öpmek isteyen Belediye Meclis üyesi Hasan Üner'e geri çekilerek izin vermedi.

Konser sırasında polis ve güvenlik görevlileri, seyirci ile sahne arasında etten duvar ördü. Bu yıl 650'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinlikleri kapsamında güreşlerin yapıldığı Sarayiçi'nde düzenlenen ücretsiz halk konserinde sahneye şarkıcı Hande Yener çıktı. Mini şort ve askılı kıyafet giyen HandeYener, söylediği şarkılarla da alanı dolduran yaklaşık 8 bin kişiyi coşturdu.

[

HANDE ÖPTÜRMEDİ (FOTO - GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/hande-akpli-uyeye-opturmedi/2/209241)

POLİS ETTEN DUVAR ÖRDÜ
Konser sırasında alkollü bir hayranı, sahne ile seyirciyi birbirinden ayıran demir bariyerlerden atladı. Hande Yener'in yanına gitmek isteyen seyirci ile güvenlik güçleri arasında tartışma çıktı. Tartışmayı araya giren polis önledi. Bunun üzerine yaklaşık 40 çevik kuvvet polisi, 20'ye yakın güvenlik görevlisi sahne önünde etten duvar oluşturdu. Hande Yener, 2 saat süren konserinde 60 polis ve güvenlik görevlisi tarafından korundu.

ÖPÜCÜĞE İZİN YOK
Konser sonunda Edirne Belediye Başkanlığı adına hediye vermek için sahneye Belediye Meclis üyesi Ak Partili Hasan Üner çıktı. Yener ile tokalaşan Üner sanatçıyı öpmek istedi. Ancak Hande Yener buna izin vermedi ve kendisini geri çekerek, 'Teşekkür ederim' dedi. Plaket ve çeşitli hediyeleri veren Üner, tokalaştıktan sonra sahneden ayrıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler