MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hande Subaşı: Sevgilimle olan fotoğraflarımı...

Sevgilisi Altuğ Leblebici ile aşklarını gözler önünde yaşamaktan kaçınmayan Hande Subaşı, sosyal medyada sevgilisiyle fotoğraflarını paylaşma konusunda konuştu.

Mehmet Coşkundeniz'in "Aşk Uykusu" kitabından sinemaya uyarlanan ve aynı adı taşıyan filmde Hande karakterine hayat veren oyuncu Hande Subaşı, sevgilisi Altuğ Leblebici ile aşklarını gözler önünde yaşamasıyla ilgili konuştu.

Sözcü Gazetesi'ne verdiği röportajında "Sosyal medyayı aktif kullanan biri olarak aşkınızı da gözler önünde yaşamayı tercih ediyorsunuz. Bunun dezavantajlarını yaşıyor musunuz?" sorusuna Subaşı şu cevabı verdi:

"Ben ve benim gibi insanların gözlerden uzak gizli bir hayat yaşaması zaten çok zor. Genelde içimden geldiği gibi ve nasıl mutlu oluyorsam öyle yaşamayı tercih ettim bugüne kadar. Hayatı hesaplayarak yaşamak pek bana göre değil. Ayrıca saklayacak birşey de yok. Sevdiğim insanlarla, gittiğim yerlerle ve işimle ilgili fotoğrafları nasıl paylaşıyorsam sevgilimle olan fotoğraflarımı da paylaşmakta sakınca görmüyorum. Ben ve hayatımı paylaştığım insan zaman zaman göz önünde olmanın dezavantajlarını tabii ki yaşıyoruz."


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler