MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar'ın bebek gizemi

6 yıldır beraberliklerini sürdüren Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar geçtiğimiz yıl 29 Mayıs'ta dünyaevine girmişti. Aşklarını ilk günkü gibi sürdüren çift zaman zaman yurtdışına çıkıp mutlu anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Önceki gün Kuruçeşme'de eşiyle görüntülenen Şendil, hamile olduğu iddialarına da yanıt verdi.

Burak Sağyaşar'ın sahibi olduğu Bi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği 'Yüksek Sosyete' dizisinde ilk bölümle izleyici karşısına çıkacak olan Hatice Şendil eşiyle birlikte Kuruçeşme Aşşk Cafe çıkışında görüntülendi.

Hamile olduğu haberlerine yanıt veren Şendil: "Bu işler kısmet. Ama benim ağzımdan hamile olduğuma dair bir şey duyamazsınız" dedi.

EŞİ İÇİN KAMERA KARŞISINDA
Yeni sezona Star TV'de merhaba diyecek olan Yüksek Sosyete için geri sayım başladı. 16 Haziran'da ilk bölümle ekrana gelecek dizide başrolleri Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Hatice Şendil de izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor.

En son Özcan Deniz'le birlikte 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinde oynayan Şendil'in oynadığı her projenin uzun soluklu olması nedeniyle dizi ekibi tarafından projeye uğur getireceğine inanılıyor. Şendil ayrıca uzun bir aranın ardından sevenleriyle de hasret gidermiş olacak.

Senaryosunu 'Yazı Odası'nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği Yüksek Sosyete dizisi 16 Haziran Perşembe günü saat 20:00'de Star TV'de başlıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler