MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hazal Kaya setlere ara verip aşçılığa başladı

Uzun süredir ekranlarda olmayan Hazal Kaya setlere veda edip kendini aşçılığa verdi. Mutfak Sanatları Akademisi'nde aşçılık eğitimi alan Kaya, diplomasını alıp bir otelde staj yapmaya başladı.

Aşçılık okulundan mezun olan Kaya, ilk işi için bir otelde staj yapmaya başladı. İlk kez Renkli Sayfalar programında yayınlanan görüntülerde güzel oyuncu aşçı önlüğüyle kameralara böyle yansıdı.


'BENİ RAHAT BIRAKMAZLAR'
25 yaşındaki güzel oyuncu otel ya da restoranlarda staj yapmayı "Beni orada rahat bırakmazlar. Sürekli görüntülenirim" diyerek tercih etmedi. Aynı merkezde haftanın beş günü stajda olan Kaya'nın diplomasını aldıktan sonra tekrar setlere dönme kararı verdiği öğrenildi.

20 BİN LİRA HARCADI
En son geçtiğimiz yıl TV8 ekranlarında Aras Bulut İynemli ile oynadığı Maral dizisinde ekranlarda boy gösteren Hazal Kaya dizinin yayından kaldırılması sonrasında İtalya'da aşçılık üzerine yoğunlaşıp, bu konuda profesyonelleşmek için 20 bin TL harcamıştı.

Pahalı maliyetler nedeniyle restoran açma fikrinden vazgeçen Kaya'nın yakın çevresine "Hayatımı idame ettirebilmem için mesleğimi yapmam lazım. Benim asıl işim oyunculuk" dediği söyleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler