MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hazal Kaya'nın son hali çok şaşırttı

Uzun zamandır ekranlarda olmayan Hazal Kaya son görüntüsüyle şaşırttı.

Kaya, önceki yıllar aldığı kilolarıyla dikkat çekmişti. Genç oyuncu çıkan haberler üzerine şeker hastası olduğunu ve hastalığını kilo almasına yol açtığını açıklamıştı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Oscar gecesi katıldığı programda Özgür Masur imzalı beyaz bir kostüm giydi. Hazal Kaya'nın kilo verdiği gözlerden kaçmadı.

6 AYDA 25 KİLO VERDİ
Ünlü sunucu Seda Akgül de 6 ayda 25 kilo verdi. Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül, Renkli Hayatlar programına konuk oldu. Akgül, özel hayatına dair bilinmeyenleri canlı yayında anlattı.

Vitamin desteği aldım. Sabah kahvem var, sade. Aç karnına içiyorum. Bu da benim metabolizmamı hızlandırıyor. sonra tostum var.

5-5,5 saat açım. günde iki öğün yemek yiyorum. Akşam da yiyebileceğim en hafif şeyleri yiyorum. Bu benim için uygun. Midem dayanıyor. Herkese tavsiye ettiğim bir şey değil.

1 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. En kısa zamanda evleneceğiz. Zayıflamamın onunla en ufak bir ilgisi yok. Avram ile birlikte olmaya başladığımda en şişman zamanlarımdaydım.

Ben çok düğüne gittim. Dünya kadar paranın harcandığı... Sonunda bilmem ne çikolatalarının dağıtıldığı...

6 ay sonra noldu? patladı! Ben bu saatten sonra insanları yedireyim içireyim onlara hava atayım diye uğraşamam. Çünkü bunlara doydum. En güzel kıyafetleri giyiyorum zaten. Benim olmasa da giydiriyorlar. En iyi makyözlerle çalışıyorum. Bundan sonra istediğim tek şey huzur.

Ofiste evleneceğim. Ya avukatımız yanımızda olur ya da belediye başkanı bir arkadaşımız.

Gelinlik bile giymeyeceğim. Gelinlik kadar saçma, insanı şişman gösteren bir şey daha yok. Şık bir kıyafet giyerim, açık renk. Ben doğum günlerimde de açık renk kıyafetler giyerim.

Ferah olsun, uğur getirsin diye. Astrolojiye meraklıyım. 9 Mart'tan önce evlenmemiz lazım. 3 hafta kaldı.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler