MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Herkes şokta! Hadise değil kardeşi

Hadise-Hakan Sabancı 'aşkı' sanıldığı gibi değilmiş. Kendisinden 5 yaş küçük Hakan Sabancı ile adı anılan Hadise hep bu ilişkiyi yalanlamıştı. Meğer Hakan Sabancı Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikteymiş.

Aslışah Alkoçlar ile evlilik yolundaki ilişkisi sona eren genç işadamı Hakan Sabancı ile ünlü şarkıcı Hadise'nin adı yaklaşık üç aydır birlikte anılıyor.

EN BAŞINDAN BERİ İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Hadise, kendisinden altı yaş ufak Hakan Sabancı'yla birlikte olduğunu yalanlasa da, bu açıklamaları kimseye inandırıcı gelmemişti!

Biri son dönemde cemiyet hayatının gözde bekarı, diğeri de adı şimdiye kadar pek çok aşka karışan ünlü bir şarkıcı olunca herkes, aşk yaşadıkları konusunda hemfikirdi. Ama ben de dahil olmak üzere hepimiz yanılmışız!

HADİSE'NİN BAŞINI KARDEŞİ YAKTI

Adamın adı çıkacağına, canı çıksın diye boşuna söylememiş atalarımız! İşte örneği... Hakan Sabancı ile Hadise'nin arasında aşk-meşk yokmuş.

Aşk yaşayanlar; Hadise'nin kendisinden üç yaş küçük olan ve stil danışmanlığı yapan kız kardeşi Derya Açıkgöz ile Hakan Sabancı'nın adını öğrenemediğim kankasıymış.

ŞİMDİLİK ARKADAŞLAR!

Hep birlikte gece gezmelerine gidip ev partilerine katıldıkları için, ikisi de bekar ve medyatik olunca aşk onların başına patlamış.

Bu arada 'Bir şeyi 40 kere söylersen olur' diye de bir atasözümüz var. Bu kadar konuşulduktan sonra ikisi arasında aşk bacayı sararsa da şaşırmam vallahi!!! (Bülent CANKURT - GÜNAYDIN)

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler