MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hülya Avşar da o modaya uydu

Hülya Avşar, önceki gün Etiler'deki bir güzellik salonu çıkışı görüntülendi. Yeni bir dizi teklifi aldığını söyleyen Avşar kızı, henüz net bir karar vermediğini belirtti.

Hülya Avşar, zor bir dönemden geçtiğini söyleyip, "Bu ara bir keyfim yok. Böyle bir dondum. Hiçbir şey yapamıyorum. Ama toparlayacağım toparlamaya çalışıyorum, sadece moralim bozuk, olan bitenlere. Geri kalan her şey çok yolunda şükür" dedi.

Son dönemde bir çok ünlünün giydiği kürklü terlik modasına uyan Avşar kızı, "Allah kahretmesin onu gördünüz sonunda nefret ediyorum. Halbuki giyip bunu dedirtmemek istiyordum ama çok kötü yakalandım size. Dünyanın en rahat terliği. Çünkü çorap giymek zorunda kalmıyorsun içi kürklü olduğu için hop bende çok hareketli olduğum için çorap giy çizme giy bot giy. Allah'ım bunlar beni öldürebilir yani" dedi.

Hülya Avşar, programla ilgili olarak, "15 ocak ilk yayın tarihi. Acun Ilıcalı ilk programın konuğu. Acun'u uzun zamandır mıncıklamıyordum, brazcık mıncıklayayım. Bizim Acun'la olduğumuz dönemler çok güzel ve gülerek geçiyor. Gülmeye de ihtiyacımız var. Gerçekten ben Acun'a gülüyorum o yüzden ne olacağı belli olmuyor" dedi.
https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1231279/640xauto.jpg![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1231279/640xauto.jpg)
Aracı ile gazetecilerin yanından ayrılan Hülya Avşar, sıkışan trafikte şirinlik yaptı. Aracın camından, "Ne Hülya Avşar'ı ne yol vericem ona Hülya'da kimmiş" diye bağıran Avşar kızı yine adından söz ettirmeyi başardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler