MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hülya'dan Helin'e tam destek

Kardeşi Helin Avşar'ın Türk Kızılay'ı yararına düzenlediği defileyi izleyen Hülya Avşar, açık arttırmada 60 bin liraya elbise aldı

Helin Avşar'ın, tüm geliri Türk Kızılayı'na bağışlanan 'kırmızı' temalı defilesi Conrad Hotel'de gerçekleşti. Defile sonrası Türk Kızılay'ı yararına satışa sunulan koleksiyondan Hülya Avşar, beğendiği bir elbiseyi açık arttırmada 60 bin TL'ye alırken; beğendiği diğer elbiseyi 70 bin TL'ye alan kişi ünlü oyuncuya hediye etti.,

Helin Avşar'ın tasarladığı kıyafetlerden 25'i ve Nida Bulut'un iki adet özel tasarım takısının açık attırmayla satışa sunulduğu gecede 1 milyon 450 bin TL bağış elde edildi. Koreografisini Uğurkan Erez'in gerçekleştirdiği ve oyuncu Çğdem Batuer'un da podyuma çıktığı gece de Helin Avşar'ın Türk Kızılayı yararına tasarladığı 30 kıyafet görücüye çıktı.

KAYA İLE HÜLYA BULUŞTU

Hülya Avşar, kızı Zehra ile beraber katıldığı gecede eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla beraber poz verdi. Hülya Avşar saçına taktırdığı kaynak beyaz saçı gösterince Kaya Çilingiroğlu, "Ay çiçeği beyaz tüy modeli.

Kızılderililerin simgesi gibi" dedi. Kolundaki bileklikleri gösteren Kaya Çilingiroğlu, "Benim tasarımım bunlar ama Hülya daha paylaşmadı destek vermedi" diyerek espri yaptı. Hülya Avşar ise "Çok yakında payklaşacağım" diye cevap verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler