MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses: '1 ay sonra bombayı patlatacağım'

Dün oğlu İdo ile arabada giderken şarkı mırıldanarak hayranlarını heyecanlandıran İbrahim Tatlıses Razaman bayramını çocuklarıyla birlikte Bodrum'da geçirdi. Dilan'ın ilk kez Tatlıses'e 'baba' dediği de muhabirlerin gözünden kaçmadı.

Kızı Dilan'ı yıllar sonra ailesine kabul eden İbrahim Tatlıses oğlu İdo'yu da alarak Bodrum'daki evinde bayramı karşıladı. Aile öğle yemeği için Ortakent'te bir restoranı tercih ederken, Dilan da sık sık 'baba diye' seslendi. Tatlıses'in dizinin dibinden ayrılmayan Dilan, babasıyla uzun süre sohbet etti.

İbrahim Tatlıses yemek sonrası kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Bir ay sonra basın toplantım olacak. Orada bombayı patlatacağım" diyerek müjdeli haber verdi.

Geçtiğimiz günlerde de Kuşadasında yaptırdığı 60 dairelik apartmanın 7 dairesini 7 çocuğuna vereceğini açıklayan İbrahim Tatlıses Instagram hesabından şu sözleri paylaşmıştı:

TATLISES KONAKLARI KUŞADASI 3.5 ay önce temel atmıştık, şimdi bu hale geldi. 2 ay sonrada tapu teslimini yaparız ALLAH izin verirse, inşALLAH... Yalnız bu 60 dairenin 7 si çocuklarımın; Ahmed'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın, İdo'nun ve ELİF'in... Geri kalanda bizim; yani orayı yapan müteahhitlerin ve orda oturacak olanların... Yaradan hayırlı oturmalar nasip Etsin inşALLAH.. Not ne inşaattan kurtuldum nede kebapçılıktan bunda da vardır bi HAYIR...

Tatlıses'in 2 oğlu 5 de kızı bulunuyor. İdo Tatlıses, Ahmet Tatlı, Gülşen Tatlı, Elif Ada Tatlı, Gülden Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak,

Vitrin


En Çok Aranan Haberler