MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses yeniden nikah masasına oturuyor

Sahnelere geri dönebilmek için oğlu İdo Tatlıses'in kurduğu müzik stüdyosunda çalışmalara tekrar başlayacak olan İbrahim Tatlıses aşk hayatında da mutluluğu arıyor. En son 2013 yılında Ayşegül Yıldız ile boşanan Tatlıses'in üçüncü kez nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Kulislerde konuşulan son dedikoduya göre; Tatlıses, 2011 yılında silahlı saldırıya uğradığı sırada yanında olan ve kendisi gibi yaralanan asistanı Damla Buket Çakıcı'ya evlilik teklif etmiş.

Ayrı kaldıkları zaman zarfında evlenip İzmir'e yerleşen ve bir kızı olan Çakıcı'yı boşandığını duyar duymaz tekrar yanına alan Tatlıses'in, 'Damla geldi, hayatım değişti. Kendimi geldim. En kısa zamanda nikah kıyacağım' dediği iddia ediliyor. Tatlıses, Çakıcı ile tekrar birlikte çalışmaya başladıklarını geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir basın toplantısıyla açıklamıştı.

TATLISES'TEN AÇIKLAMA:

Çıkan evlilik haberleri üzerine ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;Sevgili Basın Mensubu ve Gazeteci arkadaşlarım, dostlarım; Millet olarak yaşadığımız bu hassas günlerimizde, özel hayatımla ilgili yapılan haberlerden rahatsızlık duymaktayım. Bu haberlerin ne yeri ne de zamanı olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda hepinizden hassasiyet bekliyor, saygılarımı sunuyorum…

MÜZİK ÇALIŞMALARINA DEVAM

'O kadar güzel şarkılar var ki...Hepsinin altyapıları bitti. Şimdi onlar arasından seçme yapıyoruz. Ama albüm çıkarmayacağım. Onun yerine üç-dört şarkı çıkaracağız. Çünkü eskisi gibi bir buçuk milyon bastırın durumları kalmadı. Oğlum İdo bana ayrı bir stüdyo yaptı. Bir de Damla Hanım ve Polat Yağcı, burada alt katta bir stüdyo hazırlıyorlar. Aşağıya inip şarkılarımı okuyup yukarı çıkıp dinleneceğim'

Vitrin


En Çok Aranan Haberler