MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses'in kardeşinden itiraf: Ağabeyimin talimatıyla yaptım

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlıses, geçen yıl Serkan Kaya'ya yönelik yaptığı sert açıklamaları ağabeyi İbrahim Tatlıses'in talimatıyla yaptığını ve bu sayede de Serkan Kaya'yı parlattıklarını itiraf etti.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında, İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, kendisini arabeskin son imparatoru olarak ilan eden Serkan Kaya ile ilgili yaptığı zehir zemberek bir açıklamayla magazin gündemine oturmuştu. Kanal D'deki "Renkli Sayfalar" programına konuşan Hüseyin Tatlı, ağabeyi İbrahim Tatlıses'in arabeskin imparatoru olduğunu söyleyip, kendisini son imparator ilan eden Sekan Kaya'ya "Haddini bil!" demişti.


"İMPARATOR TATLISES'TİR İKİNCİSİ YOK!"

İşte Hüseyin Tatlı'nın geçen yıl yaptığı sert açıklama:

İbrahim Tatlıses'in bugün ki yokluğunda kendini imparator gibi gösteren bazı arkadaşlarımız, hatta arkadaşımız var. Maşallah öyle bir gaza gelmiş ki 'İbrahim Tatlıses benim alnımdan öpmeli' deme haddine sahip değilsin! Sanat dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses'tir! İkincisi yok! Sen koca imparator İbrahim Talıses hakkında mesnetsiz kibirli konuşursan bende sana buradan aynen cevap veririm!



"SERKAN KAYA'YI UÇURDUK, REKLAMINI YAPTIK!"

Aradan geçen bir yılın ardından Hüseyin Tatlı, Serkan Kaya ile ilgili yaptığı açıklamayla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir itirafta bulundu. Star TV'de yayınlanan "Duymayan Kalmasın" programına konuşan Hüseyin Tatlı, Serkan Kaya ile ilgili yaptığı sert açıklamayı ağebeyi İbrahim Tatlıses'in direktifiyle yaptığını ve bu sayede de Serkan Kaya'yı parlattıklarını söyledi.

İşte Hüseyin Tatlı'nın bir yıl sonra gelen itirafı:

Ben Serkan Kaya'yla ne zaman küstüm ki, barışayım? Benden bir şey istendi, ben de onu yaptım. Çatıda yani Tatlıses Kebap'ta oturuyordum. Abim beni çağırdı. Kendisine laf atan Serkan Kaya ile imparator polemiğine girmemi istedi. Ben de üst kata çıkıp onun aleyhine röportaj verdim. Böylece Serkan Kaya'yı uçurduk, onun reklamını yaptık. Abim ve yapımcısı Polat Yağcı'nın ricasıyla bunu yaptım. Bu işin arkasında başkaları da var ama ben bu kadarını söylüyorum.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler