MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses'in 'Seks' tweeti Twitter'da olay oldu!

Geçtiğimiz günlerde FETÖ mağduru olduğunu belirten ve malulen emekliliğe hak kazanan Tatlıses, bu defa attığı 'Seks' tweeti ile gündemde. İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından attığı 'Seks videoları ve seks' tweetleri takipçilerini şoke etti!

İbrahim Tatlıses Resmi twitter hesabından 27 Mart 2017 tarihinde attığı Seks videoları ve seks tweetleri takipçilerini adeta şoke ederken bu tweetleri hemen silmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Tatlıses'in bu tweetleri aslıdna twitter arama kısmına yazacakken yanlışlıkla attığı düşünülüyor. Takipçilerinin hacklendin mi İmparator soruları ise Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

FETÖ 'DEN DOLAYI ZARARA UĞRADIM DEMİŞTİ

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ve başından vurulan İbrahim Tatlıses, 'FETÖ' mağduru olduğunu savunarak mali açıdan zararda olduğunu açıkladı. Tatlıses, iş adamı Ahmet Özbey'den aldığı uçağın çürük olduğunu ileri sürerek iade etmek istedi. Ancak uçağın parasını ödemediği için villasına tedbir konuldu, 6 milyon liralık villa 1,5 milyona satıldı. 'FETÖ' soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve firari durumda bulunan Özbey hakkında konuşan Tatlıses, "Ben bugün bu FETÖ'cülerin haksızca benden almaya çalıştığı mallarımı ve zarara uğrattığı ticari hayatımı yıllarca helal alın terim ile kazandım. Devlet büyüklerimden ricamdır, Sayın Başkanımdan özellikle ricamdır; madem bunlar FETÖ'cü, benim burda günahım ne?" diye sordu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler