MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İdil Fırat ve Engin Öztürk 'Aşk yeniden'

Sosyetik İdil Fırat ve yakışıklı oyuncu Engin Öztürk aşkında ikinci perde. Birbirini sevdikleri halde ayrıldıkları konuşulan ikiliyi, önceki gece arkadaşları buluşturdu. Aşka devam kararı alan Fırat ve Öztürk'ün mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Son dönemin popüler çiftlerinden olan İdil Fırat ve Engin Öztürk'ün geçtiğimiz Temmuz'da başlayan aşkları sürpriz bir şekilde bitmişti. İddiaya göre geçtiğimiz günlerde kahvaltı için sevgilisi ile bir mekana giden İdil Fırat, burada karşılaştığı babasını Engin Öztürk ile tanıştırmak istemişti. Ancak babası tanışmak istemeyince bu duruma bozulan Engin Öztürk gurur yaparak aşkını bitirmişti. İkili yaşanan bu olaylardan sonra aşklarına ikinci bir şans daha verdi.

MANTICIDA BULUŞTULAR
Sosyetik güzel ve yakışıklı oyuncuyu önceki gece ortak arkadaşları bir araya getirdi. İdil Fırat, arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy'deki Bodrum Mantı'ya gitti. Daha sonra arkadaşlarının ısrarıyla Engin Öztürk de gruba dahil oldu. Mekanda yemek sonrası keyifli bir sohbet içine dalan ikili, çıkışta ise soruları yanıtsız bıraktı.

İDİL TAKİPTE
Mutlulukları yüzlerine yansıyan Engin Öztürk ve İdil Fırat, "Gördüğünüz gibi birlikteyiz" diyerek aşklarının yeniden başladığını ilan etti. Gecenin sonunda Engin Öztürk, motosikletiyle mekandan ayrılırken İdil Fırat da kendi aracıyla sevgilisini takip etti. Magazin dünyasının en yakışan çiftlerinden olan İdil Fırat ve Engin Öztürk'ün aşkına sosyetik güzelin babası Önder Fırat'ın onay vermediği sık sık konuşuluyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler