MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlk röportajıyla çok yakında Birbak'ta

Ünlü model ve şarkıcı Tuğba Özay haftasonu Marka İstanbul'da sahne aldı.

Tuğba Özay, Tolga Çam imzalı kostümlesahneye çıktı. Özay, Tuğba Ekinci'nin okurken detone olduğu"Delikanlım" şarkısını da detone olmadan seslendirdi.

"DELİKANLIM'I OKUYAMAMAK ZOR"

Sesine güvendiğini söyleyen Özay, ""Çocukluğumdan beri müziğin içindeyim. İlkokulda dört sene korodaydım. İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda gitar ve ses eğitimi aldım. Hep sanatın içinde oldum. Orada Tuğba provasızdı herhalde. Çünkü yanlış tondan okudu. Tuğba'nın o kadar da detone olacağını sanmıyorum. Efsane olmuş, 'Delikanlım' gibi bir şarkıyı canlı okuyamamak zor" dedi.

"HANDE'NİN YENİ TARZINI BEĞENMİYORUM"

Piyasa müziği yapmadığını dile getiren Özay, "Müzik hayatım çok güzelyavaş yavaş istediğim yere geliyorum. Beş senede iki albüm ve 8 klipoldu. Arada bir sürpriz yaparak Yunus Emre'nin "Gel Gör Beni" isimlieserini Umut Zen'le beraber seslendirdik. Dünya müziğini yakalamakadına çok güzel bir çalışma oldu. Müzik evrenseldir ve herkesikucaklar" diye konuştu.Hiç kimsenin yolunda gitmiyorum. Ben hem yazıyor, hem de söylüyorum.Bu yönümle de varım. Demet'i çok başarılı buluyorum günü yakalıyor.Ben sadece piyasaya yönelik çalışmıyorum. Demet'i ve Gülşen'i çokbeğeniyorum. Hande'nin eski tarzını daha çok seviyorum. İlkzamanlardaki sesi ve yorumu daha iyiydi" şeklinde konuştu.

"MUHTARLIK TEKLİFİ BİLEGELİYOR"

Bir dönem CHP üyeliğiyle gündeme gelen Tuğba Özay siyaset konusundaşunları söyledi: "Kimseye kırgın değilim. Bir partici de değilim.Ülkede huzur, adalet, ekonomik şartların herkes için eşit olmasını,polisin halktan kopuk olmamasını istiyorum. Askerin içeride olmamasınıistiyorum. Güçlü bir Türkiye istiyorum. Ayakkabı kutularının hepsiniçöplüğe atmıştım. ama almışlar. Bende çok ayakkabı var ama kutu yok. Bana çokteklif geliyor. Ama şu ana için erken olduğunu düşünüyorum. Belediyebaşkanlığı, milletvekilliği ve hatta muhtarlık için bile teklif var. İlerde düşünüyorum da muhtarlık değil"

Son olarak Tuğba Özay, www.mynet.com'un magazin servisi olan 'Birbak Magazin' için yazılarına başlayacağını ve ilk röportajını da Aylin Kotil'le yapacağını belirtti.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler