MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlker Ayrık'ın eşinin fotoğrafları ortaya çıktı

Komedi dizi ve filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından biri olan İlker Ayrık eşiyle alakalı röportaj vermekten kaçınarak "Durduk yere eşimin deşifre olmasını istemiyorum. Ben başkasının eşlerini merak etmiyorum" şeklinde konuştu.

İlker Ayrık,'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı bir yarışmayı sunmuştu. 4 çiftin katıldığı yarışmada eşler birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları konusunda iddiaya girerek puanları topluyor ve en çok puanı alan finale kalmaya hak kazanıyor. Finalde 4 çift içinden kazanan ikili otomobil almaya hak kazanıyordu.

-
'YOK ,YOK, OLMAZ'

Birbirleri hakkında doğru tahminleri yapamayan çiftler arasında tatlı atışmaların da yaşandığını ifade eden Ayrık, eşiyle birlikte söyleşinin bir bölümünde yarışmacı olmaları teklif edilince "Yok, yok, olmaz, hayır, bana sorun" sözleriyle istekleri reddetti.

'DÜNYALAR GÜZELİ EŞİM VAR'

"Eşinizi gizlemeyi seviyor musunuz?" sorusu üzerine Ayrık, "Niye gizleyeyim, dünyalar güzeli bir eşim var. Suyun üzerinde yürüse şaşırmazsınız, o kadar zariftir karım. Sadece durduk yere aile hayatımın ve eşimin deşifre olmasını istemiyorum. Ben başkalarının hayatlarını, eşlerini merak etmiyorum" şeklinde konuştu.

'BEN SIRADAN BİRİYİM'

ilker Ayrık, "Sıradan bir aileyiz ve ben de sıradan biriyim. Sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum. Özel biri olmayı isterdim ama değilim" dedi.

**İşte İlker Ayrık ve eşi Sanem Ayrık:


**



Vitrin


En Çok Aranan Haberler