MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'International Top Model of Cyprus' yarışmasında Gökçe Eygi birinci seçildi

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'International Top Model of Cyprus 2016'da' Türkiye'yi temsil eden model Gökçe Eygi, yarışmada birinci olarak kraliçe tacını taktı. 18 yarışmacı arasından birinci seçilen Eygi'nin dünyaca ünlü manken Adriana Lima'ya olan benzerliği dikkat çekiyor.

Girne'deki Lord's Palace Hotel'de düzenlenen yarışmaya 18 ülkeden profesyonel model katıldı. Bu yıl ilki düzenlenen yarışmada birinciliği Türk model Gökçe Eygi kazandı. İkinci Romanya'dan Denise Gabrieia Hodisan olurken, üçüncülüğü ise Litvanya'dan Vaida Azuolaityte elde etti.

Gecede ayrıca İsveç adına yarışan Frida Fornander Lord's Palace güzeli, Türkiye adında yarışan Gökçe Eygi NorthernLand Güzeli, İngiltere'den yarışan Jodi Breytonbach Turizm Güzeli seçildi.

26 yaşındaki Eygi'nin Brezilyalı Top Model Adriana Lima'ya olan benzerliği ise dikkat çekiyor. İşte Türkiye'nin Adriana Lima'sı olarak anılan Gökçe Eygi...

13 Eylül 1990 doğumlu olan Gökçe Eygi, Aydın'ın Nazilli ilçesinde dünyaya geldi. Orta öğrenimini Beşeylül Okulu'nda, lise eğitimini ise Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ardından da Uludağ Üniversitesi Felsefe bölümünü kazanıp mezun oldu.

En büyük hobisi resim yapmak. Çocukluğundan beri resim yapıyor. Spor olarak da pilates, fitness, basketbol ve voleybolla ilgileniyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler