MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici boşandığı eşi Rıza Esendemir hakkında konuştu

İrem Derici bir süre önce boşandığı eşi Rıza Esendemir'in 'İrem'le barışıp hemen çocuk da yapabilirim' yönündeki açıklamasına yanıt verdi. İşte İrem Derici'nin o açıklamaları...

Geçtiğimiz haftalarda 2 yıllık eşi Rıza Esendemir'le yollarını ayıran İrem Derici ilk kez konuştu.

Derici, boşandıktan sonra, "İrem kanlı bıçaklı düşmanım değil. Ona bir şey olsa iki elim kanda olsa bırakır, ona koşarım. İrem'le barışıp hemen çocuk da yapabilirim. Ne olacağı belli olmaz" yönündeki açıklamaları ile ilgili ilk kez konuştu.

Derici: "Kaç yıldır tanıdığım birisi olduğu için şunu söyleyebilirim. Dostane ayrılıklarda böyle güzel cümlelerin söylenmesi çok güzel. Çok tatlı bir durum" dedi.

İrem Derici, 'Rıza Esendemir'le yeniden bir araya gelir misiniz?' sorusuna, "Bu saatten sonra ben de o da böyle bir şey düşünmeyiz. Bazı şeyler kolay olmuyor. Birbirimiz için iyi dileklerde bulunalım. Bundan sonraki hayatlarımızda hepimiz başarılı, mutlu insanlar olalım. Mutlu aşklar yaşayalım" diyerek yeniden biraraya gelmelerinin mümkün olmadığını söyledi.İrem Derici ve Rıza Esendemir 2 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay noktalamıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler