MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici ve Lider Şahin aşkı engel tanımıyor

Babası Selami Şahin ile annesi Didem Şahin'in tepkisine aldırmayan Lider Şahin, şarkıcı İrem Derici ile toz pembe aşk hayatına devam ediyor. Tatilden dönen çift Rumelisarı'nda baş başa kahvaltı yaparken görüntülendi.

Son haftalarda sıkça duyduğumuz İrem Derici ve Lider Şahin aşkı artık engel tanımıyor. İlişkilerinin ortaya çıktığı anda Şahin ailesinden tepki gördüğü yönünde hakkında haberler çıkan İrem Derici'nin artık yüzü gülüyor.

Lider de annesinin bu aşkı veto etmesine rağmen ilişkisine dört elle sarıldı. Günün erken saatinde sevgilisiyle baş başa Rumelihisarı'nda kahvaltı yaparken görüntülenen çiftin mutlu halleri objektiflere böyle yansıdı.Mekan çıkışı sorulara cevap veren Derici: '"Kafanıza göre veto haberleri yapıyorsunuz. Biz çok mutluyuz kimsenin bu aşkı da veto ettiği yok. Lider'in babası Selami Şahin'le konserleri, benim de yaz konserlerim başlıyor. Şu andan itibaren ikimizde kendi işimizin peşindeyiz ve çok mutluyuz" dedi.

Ancak anne Didem Şahin ise müstakbel gelini İrem için öyle düşünmüyor. Çünkü ısrarla Derici hakkında sorulan sorularından kaçan Şahin akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler