MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici'den Rıza Esendemir'e son darbe

Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşayan İrem Derici, kolunda 'Rıza' yazan dövmesinin üzerini köpeği 'Pike'nin dövmesiyle kapattı.


Posta'nın habere göre bir süredir Selami Şahin'in oğlu Lider'le birlikte olan popçu İrem Derici, kolunda 'Rıza' yazan dövmesinin üzerini köpeği 'Pike'nin dövmesiyle kapattı.Derici, radyocu Rıza Esendemir'den 22. Mart'ta boşanmıştı.

İREM DERİCİ KİMDİR?

-
21 Mart 1987 yılında Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızları olarak doğdu. Dört yaşında org çalmaya başlayan sanatçı,Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitimini tamamladı. Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop adlı grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı."Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına adım attı. "Bensiz Yapamazsın"ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir. Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilinmektedir.

Daha sonra Mayıs 2013'te ikinci teklisi "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkartmıştır. Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya aittir. Klibi Müyap kanalında 24 milyon seyredilme sayısına ulaşarak başarı sağladı. Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maksi tekli çıkartmıştır. Bu maksi teklinin ilk klibi; sözü ve müziği Hüseyin Boncuk'a ait olan "Sevgi Olsun Taştan Olsun" adlı şarkıya video klip çekilmiştir. Büyük kitle yaratan klip, Müyap kanalında 18 milyon kez tıklanmıştır. Maksi teklinin ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e gelmiştir. Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen?"i kendi yorumuyla seslendirmiştir.

15 Nisan 2014'te son teklisi "Kalbimin Tek Sahibine" piyasaya sürmüştür. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmeyi başarmıştır ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 140 milyondan fazla izlenerek rekor kırmış İrem Derici,daha sonra ikinci maksi teklisi "Üç"ü çıkartmıştır. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?"e klip çekilmiştir. Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturmuştur. İstanbul, Balat'ta yaklaşık 16 saatlik çekim sonucu ortaya çıkan klip tüm müzik kanalları ve internet üzerinde NetD müzik adresinde yayınlanmaya başlanmıştır. Üçün ikinci şarkısı "Nabza Göre Şerbet", İrem Derici'nin "Zorun Ne Sevgilim?" şarkısında beraber çalıştığı Emrah Karaduman ile Gökhan Şahin'in imzasını taşımaktadır. İrem Derici bu maksi teklide Azeri türküsü "Nazende Sevgilim"i de yeniden yorumlamıştır. Türkünün aranjesi ise Rıza Esendemir tarafından yapılmıştır.

İrem Derici,24 Mart 2015'te Değmezsin Ağlamaya adlı maxi single'ı çıkartmıştır.Maxi single çalışmasında 2 şarkı ve bir remix versiyon yer alır. Çıkış parçası Değmezsin Ağlamaya'nın söz ve müziği Hüseyin Boncuk, düzenlemesi Erkin Arslan'a; ikinci şarkı İstemez Misin'in söz ve müziği Hüseyin Boncuk, düzenlemesi ise Uğur Can Sezen'e ait. Albümün üçüncü şarkısı ise, ünlü radyocu Rıza Esendemir'in Değmezsin Ağlamaya için yaptığı remix çalışmadır. Yine İrem Derici, 9 Eylül 2015 yılında Aşk Eşittir Biz isimli single albümünü çıkarmıştır. Şarkının sözü ve müziği Hüseyin Boncuk'a, düzenlemesi ise Mustafa Ceceli'ye aittir. Derici, 12 Şubat 2016 tarihinde ilk albümü olan "Dantel" albümünü GNL Entertainment etiketiyle müzik marketlere yayınlamıştır. Albümün çıkış şarkısı albümle aynı ismi taşıyan"Dantel" şarkısı olmuştur.

13 Eylül 2014 tarihinde Rıza Esendemir ile nikah masasına oturmuştur.22 Mart 2016'da anlaşmalı olarak, Gebze'de görülen duruşmayla iki yıllık evliliklerini bitirmişlerdir.
Diskografi

-Albümleri

-
Dantel (12 Şubat 2016)
Teklileri
Bensiz Yapamazsın (9 Kasım 2012)
Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (31 Mayıs 2013)
Neredesin Sen (10 Şubat 2014)
Kalbimin Tek Sahibine (24 Nisan 2014)
Aşk Eşittir Biz (9 Eylül 2015)

Genişletilmiş teklileri

-
İki (18 Eylül 2013)
Üç (24 Haziran 2014)
Değmezsin Ağlamaya (24 Mart 2015)
-Klipleri

-
"Bensiz Yapamazsın"
"Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"
"Sevgi Olsun Taştan Olsun"
"Zorun Ne Sevgilim?"
"Kalbimin Tek Sahibine"
"Bir miyiz?"
"Neredesin Sen?"
"Unutursun"
"Git"
"Nabza Göre Şerbet"
"Aşk Olsun (Aşk Olsun film müziği)"
"Değmezsin Ağlamaya"
"Nerden Bilecekmiş"
"Aşk Eşittir Biz"
"Dantel"
"Evlenmene Bak"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler