MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail'den gelen haber İbrahim Tatlıses'i mutlu etti

İbrahim Tatlıses 'O Ses İsrail'de birinci olan Türk asıllı Sapir Saban'ın kendi şarkısını seslendirdiğini duyunca çok mutlu oldu. İmparator, "İsrailliler beni çok sever" dedi.

'O Ses Türkiye'nin İsrail formatlı versiyonu, 'O Ses İsrail'de Türk asıllı İsrail vatandaşı Sapir Saban birinci oldu. Saban, İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısını seslendirdi herkes mest oldu. İbrahim Tatlıses de Instagram'dan bu habere çok mutlu olduğunu ve İsrailllerin kendisini çok sevdiğini söyledi.

"İSRAİLLİLER BENİ ÇOK SEVER"

İbrahim Tatlıses, Instagram'dan 'O Ses İsrail'in birincisi Sapir Saban'ın videosunu paylaştı. Videonun altına da İsraillilerin kendisini çok sevdiğini belirterek mutluluğunu dile getirdi.

İşte İbrahim Tatlıses'in o yorumu:

"Ben hep demiyor muyum beni İsrailliler çok severler diye. Bizi siyasiler ilgilendirmiyor bizi ilgilendiren halklardır belki on kere gittim İsrail'e onunda da salonlar tıklım tıklımdı. Göğsüm kabardı şarkılar sayesinde... Türkçemizi öğreniyorlar bu da benim için büyük bir şereftir. Kızımızı tebrik ediyorum, aferim çokta güzel yorumlamış. Alkışlıyorum seni kızım..."

İmparator'un o paylaşımı:>

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler