MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'İşte benim Sevgililer Günü sabahım'

İşte Ünlülerin 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları...

Manken Çağla Şikel, oğulları Kuzey ve Uzay Altuğ'un üzerine kalp çizdikleri kağıda sarılı gülü instagram hesabından paylaştı. Çağla Şikel, paylaştığı fotoğrafın altına, "İşte benim Sevgililer Günü sabahım...Şükürler olsun" notu düştü.

Şarkıcı Demet Akalın ise eşi Okan ve kızı Hira Kurt'un bir fotoğrafını paylaştı.

Sevgililer gününü kutlayan Akalın, "Sevgililer günümüz kutlu olsun. Kalbim sizin, hayatım sizin. Allah'ıma her gün şükrettiğim kıymetlilerim, canım kocam iyi ki elimden tuttun, iyi ki beni ailen yaptın. Canım kızım iyi ki beni ansızın öpüp seviyorsun, güzel kızım benim" sözleriyle fotoğrafı paylaştı. Akalın ayrıca, eşi Okan Kurt'un kendisine aldığı kucak dolusu gülleri de instagram hesabından, "Teşekkürler canım aşkım" yorumuyla paylaştı.

Sunucu Esra Erol ise eşi Ali Özbir ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Erol, fotoğrafının altına, "Sevginin, sevilmenin günü olur mu?" diye yazdı.

İREM DERİCİ: Sevgilim! Ailem! Ruh hastam! Her bi' şeyim! 14 Şubat bahane, Esendemir şahane, sen hep tut benim tombiş ellerimi, sen hep aşkla bak bana o aşık olduğum çekik gözlerinle.

ZARA: Sevgi emek demekti... Beynimize işlemiş, gönlümüzü süslemiş bu cümle bence zamansız bir cümle, yani dün de, bugün de, yarın da geçerliliğini koruyacak. Sevmek, emeği gözünü kırpmadan, düşünmeden refleks gibi vermektir. Bu emeğin içinde hizmet, şefkat, paylaşım, dürüstlük, insana yakışır tüm güzellikler barınmalı ki aşk olsun... Sevdiğin her kimse ya da her neyse; onu düşündüğünde seni öfkeden, bencillikten uzak tutacak bir korku oluşur içinde. Oluşsun ki aşk olsun... O bir şeyle meşgulken izlediğinde gözün dolar mesela... Açlığını, yorgunluğunu unutturup peşinden koşturuyorsa bunun adı aşktır... Bazen minik bir bedene ve içindeki minik bir kalbedir bu sevgi, bazen seni yetiştiren ellere-emektarına, bazen hayat arkadaşına ya da sayamayacağım nice güzel ruhlara... Ya da ilahi bir yöneliş olur aşk dediğin... Her sevginin, her sevgilinin önünde saygıyla eğiliyorum. Aşk olsun.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler