MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Pınar Altuğ'un annesi

Her annenin yeri farklıdır. Çünkü 'Bir anne tüm dünyayı değiştirebilir!' İşte Türkiye'nin en güzel ünlüleri ve onların hayatındaki 'en özel' kadınlar...

Evlendikten sonra ekranlara kısa bir süre ara veren Merve Boluğur boş vaktini ailesiyle geçiriyor. Güzel oyuncu sosyal medyadan bu fotoğrafını paylaşıp altına 'Kraliçem... "bir anne tüm dünyayı değiştirebilir!' mesajını yazdı.

MERVE BOLUĞUR
Kiralık Aşk, dizisinin Defne'si Elçin Sangu annesiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı Insragram sayfasında paylaştı.Sangu'nun 'Anne anne anneciğimmm' notuyla yayınladığı fotoğraf kısa sürede onlarca kişi tarafından beğenildi.

ELÇİN SANGU
2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, annesinin gençlik fotoğrafını Instagram'da paylaştı ve altına "Annemin gençliği, güzelliğimi kimden aldığım belli" notunu düştü.

AMİNE GÜLŞE
Amine Gülşe'nin annesine olan benzerliği dikkat çekti.Annesine düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Gülşe, Instagram hesabında sık sık birlikte yer aldıkları fotoğrafları paylaşıyor.

EDA TAŞPINAR
Bodrum plajlarında verdiği pozlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar, annesinin fotoğrafını Twitter hesabından "Annesi - kızı" yorumuyla paylaştı.Taşpınar, kusursuz fiziği ve tarzını annesinden almış.Sosyetik güzel şu sıralar kendi adıyla çıkardığı bronzlaştırıcıyla gündemde.

IVANA SERT
"Bugün Ne Giysem" programının jüri üyülerinden İkoncan İvana Sert, bu fotoğrafı "Anneciğim" notuyla Instagram hesabından paylaştı.Anne kızın benzerliği dikkat çekti.


PINAR ALTUĞ
Oyuncu Pınar Altuğ, yıllar önce kaybettiği annesi Selma Altuğ'un 1988 yılına ait fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Altuğ, fotoğrafın altına "Annem ve teyzem" notunu düştü.Güzel oyuncunun annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

NURCAN ATEŞ
Nurcan Ateş, ekranların en fettan güzellerinden Ceyda Ateş'in annesi.Ceyda, annesiyle çektiği bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler