MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstiklal'deki patlamaya ünlüler sessiz kalmadı

İstiklal'de meydana gelen patlama sonrası ünlü isimler tepkilerini bu paylaşımlarla gösterdi.

İstiklal'de 11 sularında meydana gelen patlama sonrası bir süredir yaşanan terör saldırıları nedeniyle gergin ve korku içinde olan ünlü isimler tepkilerini sosyal medya hesaplarından göstermeye başladı. Paylaşımlardan insanların son derece tedirgin oldukları ortaya çıkarken ünlü isimlerin tepkilerinin son derece sert olduğu da gözlerden kaçmadı.
ERHAN ÇELİK'TEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

İstanbul'un kalbindeki patlama sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok isim canlı bombalı saldırıyı sert bir dille kınarken Erhan Çelik'in attığı tweet takipçilerinin tepkisini çekti. Çelik, paylaşımında canlı bombanın aslında zarar vermek istemediğini ima etti. İşte Erhan Çelik'in o paylaşımı;

Erhan Çelik attığı tweeti savundu

Gülben Ergen'in eşi Erhan Çelik, Taksim patlamasıyla ilgili olarak attığı tweete gelen yorumlara ateş püskürdü Erhan Çelik, bugün gerçekleşen Taksim'deki terör eylemi ile ilgili bir tweet paylaştı. Yaptığı paylaşımda, canlı bombanın, eylemi gerçekleştirdiği zaman ve bulunduğu yer nedeniyle zarar vermekten kaçındığını belirtti.

Bunun üzerine Çelik sosyal medyadan pek çok tepki aldı. Gelen tepkilere yönelik tekrar bir tweet atan Çelik, şunları yazdı:

Atilla Taş İstiklal'deki patlama sonrası bunları paylaştı
Atilla Taş İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sonrası dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Atilla Taş İstanbul'u sabah saatlerinden bu yana diken üzerinde tutan terör saldırısı sonrasında attığı tweetle yine dikkatleri üzerine çekti. Atttığı tweetlerde son derece cesur davranan ve özellikle hükümet cephesinden gelen tepkilerden çekinmeyen Atilla Taş, inandığı doğrular hakkında yazmaya ve bunları savunmaya devam ediyor. Yaşanan terör olaylarından sonra ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili paylaşımda bulunan Atilla Taş yine o kendisine has üslubuyla yaşananları eleştirmiş.

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

***

İşte ünlülerin İstaklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili paylaşımları:


En Çok Aranan Haberler