MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzdivaç programında şehitlere büyük saygısızlık

İzdivaç programında gelin adayı, şehitlere yeterli hassasiyetin gösterilmediğini gerekçe göstererek programı terk eden damat adayının arkasından roman havası oynadı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında damat adayı Zekeriya Bey gelin adayına 'Sizi eleştirmek istiyorum, perşembe günü gelen adayınıza sen askerliğini yaptın mı dediniz ve o akşam saatlerinde Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız' dedi.

ZUHAL TOPAL: HAYAT DEVAM EDİYOR

Damat adayının bu çıkışı üzerine sunucu Zuhal Topal, "Biz bu yayını yapmak durumundayız, burada herhangi bir adayımıza neden oynuyosun demek çok yersiz, hayat devam ediyor. sende buraya gelmeseydin o zaman" diyerek damat adayını susturmaya çalıştı.

STÜDYOYU TERK ETTİ

Bunun üzerine Zekeriya Bey, "Sizi burada yayında olduğunuz için alkışlıyorum" dedi tepkisini belli ederek stüdyoyu terk etti.

GELİN ADAYI ROMAN HAVASI OYNADI

Bu davranış karşısında istifini bozmayan gelin adayı orkestraya "çal çal" dedi roman havası oynamaya başladı. Şehitlerin konuşulduğu esnada Zuhal Topal'ın bu duruma seyirci kalması ekran başındakileri şaşırttı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler