MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Joe Lewis 150 milyon dolarlık yatıyla Bodrum'a geldi

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu İngiliz milyarder Joe Lewis, "Aviva" isimli ultra lüks yatı ile Bodrum'a geldi

İngiltere'nin 5'inci zengini olarak bilinen Joe Lewis, kızı ve torunlarıyla Bodrum'a geldi. Lewis ve ailesi uçaktan iner inmez 150 milyon dolar değerinde bulunan 'Aviva' adlı ultra lüks yatı ile Ege turuna çıktı.

100 metre uzunluğunda olan ve içerisinde eğlence merkezi, 3 yüzme havuzu, sinema, kütüphane, su sporları, kulüp, restoranlar, hamam ve saunası bulunan yatı görenler hayran kaldı.

200 EURO BAHŞİŞ BIRAKTI

15 ülkede 200'den fazla şirketi bulunan Tavistock Group'un ana yatırımcısı olan ve Bahamalar'da yaşayan Lewis, marinada yetkililerle bir süre sohbet etti.

77 yaşındaki Lewis'in binmesinin ardından Güllük Körfezi'nden ayrılan yat, Yalıkavak Küdür Koyu'na demirledi. Yattan akşam saatlerinde yakınları ile birlikte ayrılan Lewis, bir balık restorana çıkarak yemek yedi.

Sekiz kişilik yemeğe 1400 Euro ödeyen Lewis, ayrılırken 200 Euro da bahşiş bıraktı.

Spor kulübünün ünlü patronunun ailesi ile birlikte Bodrum'dan sonra iki haftalık tatilini Yunanistan'ın Leros ve Mikanos adalarında sürdüreceği belirtildi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler