MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jürinin ağzını açık bırakan Bachata performansı

İtalya'da Yetenek Sizsiniz'e katılan çift, sergiledikleri dans performansıyla hem jüriyi hem de izleyicileri etkilemeyi başardı.

Italia's Got Talent yani bizdeki adıyla Yetenek Sizsiniz yarışmasında seyircinin ve jüri üyelerinin ağzını açık bırakan bir dans performansı sergilendi.Bachata dansı yapan çiftin dansı büyük alkış aldı.

İTALİA GOT TALENT

Italia Got Talent uluslararası Got Talent serisinin İtalyan versiyonu. Pilot bölüm Canale 5 Aralık 2009'da 12 yayınlandı ve 5,3 milyon kişi tarafından izlendi. Bu olaydan sonra, Mediaset tam uzunlukta sezonu ile bu gösteri yapmaya karar verdi. İlk sezon yüksek puan ve devam eden yayın ile 12 Nisan 2010 tarihinde başladı. Maria De Filippi, Gerry Scotti ve Rudy Zerbi üç jüri vardır.
****
Altıncı serisi (2015) birçok değişiklik karşı karşıya gelecek. Bu Pay-TV Sky Uno, News Corporation'ın sahip Sky İtalya'nın eğlence amaçlı kanalı tarafından yayınlanan edilmiştir. konak İspanyolca doğumlu İtalyan oyuncu ve model Vanessa incontrada olduğunu. Bir önceki seriden hiçbir hakimler teyit edilmiştir: yeni panel aktör Claudio Bisio, aktris ve komedyen Luciana Littizzetto, şarkıcı Nina Zilli ve YouTube yıldızı Frank Matano gelişini karşıya. Yetenekler 100.000 € için yarışıyor. Nihai Sky Uno ve Cielo tarafından eşzamanlı olmuştur.
****
Yedinci sezon Planet'in Got Talent ile birlikte, Sky Uno ve TV8, Sky Italia yepyeni bir serbest kanalında simulcast yayınlanan ediliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler