MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Justin Bieber'in gidişi en çok Kylie Jenner'a yaradı

Justin Bieber'in Instagram hesabını kapatması en çok Kylie Jenner'ı sevindirdi. Eski sevgilisi Selena Gomez'in yorumlarına sinirlerek sosyal medya hesabını kapatan Bieber'a Jenner'dan acımasız bir mesaj geldi.

Justin Bieber 78,7 milyon takipçili Instagram hesabını kapatınca bu durum 71,6 milyon takipçisiyle Kylie Jenner'a yaradı.

Kylie Jenner, Twitter hesabı üzerinden, 'Sanırım Instagram'da en çok takip edilen beşinci kişiyim' mesajını paylaştı. Bu mesaj üzerine Bieber'ın hayranları 'Çok acımasızsın Kylie' şeklinde yorumlar yazdı.
NE OLMUŞTU?

Justin yeni sevgilisi Sofia Richie ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabı Instagram'dan yayınladı. Paylaşımları gören Justin Bieber'in eski sevgilisi Selena Gomez sert tepki gösterdi. Bunun üzerine Gomez'in hayranları da devreye girince tartışma büyüdü.

Justin Bieber daha sonra şu sözleri paylaştı:"Eğer böyle nefret dolu mesajlar yazmaya devam ederseniz hesabımı korumaya alacağım. Gerçekten benim hayranımsanız bu kadar kötü olamazsınız."

Selena Gomez ise bunun üzerine şu yanıtı verdi: "Eğer 'nefretle' başa çıkamıyorsan sevgilinin fotoğraflarını paylaşmayı bırak. Bu sadece senle onun arasında özel kalmalı. Hayranlarına kızma. Onlar seni herkesten önce sevdi ve destekledi."

Bieber'dan gelen yanıt ise bu sefer ağırdı: "Geçmişte beni dikkat çekmek için kullanan insanların hala bunun için uğraş verdiğini görmek komik. Üzücü. Sevgilerimle..."

İkinci yorum da hemen ardından yine Bieber'dan geldi: "Ben kimsenin nefretini kabul etmek için yaratılmadım. Umarım hepiniz benim arkadaşlarıma ve birbirinize karşı kibar olmayı başarırsınız. Ve evet! 'Belieber'ları seviyorum."

Gomez, "Geçmişte defalarca aldatmış olanların affedici ve bağışlayıcı olanlara yüklenmesi de komik. Fanların neden delirdiğine şaşmamalı. Üzücü. Sevgilerimle" yazdı.

Bieber da bunun üzerine "Ben aldattım... Oh, seni ve Zayn'ı unuttum!" yazarak Gomez'in kendisini eski One Direction elemanı Zayn Malik'le aldattığını iddia etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler