MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaan Akalın'ın 'Arar mı?' single'ı piyasaya çıktı

Türk pop müziğinde yeni, taptaze, farklı bir ses ve yorum; Kaan Akalın ilk single'ı Arar mı? ile müzik marketlerdeki yerini aldı. Kaan Akalın'ın 18 yaşını bitirmeden yaptığı ve yaz atmosferine keyif katacak çıkış single'ı, DGL&DMC etiketi ile dinleyiciyle buluştu.

Söz ve müziğinin Kaan Akalın'a ait olduğu "İnanmasam" ve aranjörü ile birlikte yaptıkları "Arar mı?" şarkılarının mastering'ini Sterling Sound'dan Chris Gehringer yaptı.Aranjörlüğünü Onur Betin'in üstlendiği single'ın çıkış parçası olan "Arar mı?" nın klibi ve fotoğrafları New York'ta çekildi. Single'ın tüm fotoğrafları Hollanda asıllı ünlü fotoğrafçı Jerry Stolwijk imzası taşıyor.

Kaan Akalın kimdir?
3 Haziran 1997'de İstanbul'da doğan Kaan Akalın ilkokula İtalya'nın Floransa kentindeki International School of Florence'da başladı. İlk iki seneyi burada okuduktan sonra Türkiye'ye dönmesi ile üçüncü sınıftan itibaren Açı Okullarında liseye kadar devam etti. Ayazağa Işık Lisesinden mezun oldu. Halen Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisidir.

Kaan, babasının müziğe olan merakından dolayı çok küçük yaşlarda müzik enstrümanlarıyla tanıştı ve kendine en çok bateriyi yakın gördü. Bateri eğitimi için DrumClub'da Bülent Akbay, vokal eğitimi için ise Doç. Dr. İlker İşsever ile çalıştı.

İlk yorumladığı şarkının videosu olan 'Sunday Morning' iki yüz binden fazla tıklanma aldıktan sonra başka klipler de çeken Kaan Akalın, albümünü günümüzde müzik piyasası için çok önemli olan Singer-Songwriter olarak tamamladı. X Factor Türkiye'den davet alan ve ilk altıya seçilen Kaan Akalın, bu sayede Ömer Karacan ile tanıştı ve onun önerisi üzerine NR1 Dance Hits 2015 albümünde Youtube'da ortak bir şarkı yorumu yaptığı Asena ile düet yaptı. Bu parçayı bir günde besteleyip Onur Betin'in aranjesi ile bu albüme koymayı başardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler