MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahvaltıyı bırakıp kuyruğa girdiler

Ünlüler dünyasının favori ikilisi Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki gün Bebek'teydi. Çift semte akın eden Arap hayranlarının yakın markajında kalırken Özçivit, evlilikle ilgili sorular yönelten basın mensuplarına, "Setlerden vakit bulup da Fahriye ile karşılaşırsak düğün tarihini netleştireceğiz" açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde bir tekstil markasının reklam yüzü olan Fahriye Evcen, sevgilisi Burak Özçivit ile Bebek'te baş başa yemek yedi. Çıkışta Arap hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili muhabirlerin sorularını yanıtladı. Reklam yüzü olduğu markanın katalog fotoğraflarında photoshop'la zayıflatıldığı yönünde çıkan haberler için Evcen; "Hangi fotoğrafta photoshop yapılmıyor ki! Ürünleri göstermek adın tabii ki böyle şeyler yapılıyor. Siz de biliyorsunuz yıllardır hep aynıyım" dedi.

Öte yandan Burak Özçivit, Kara Sevda dizisinin sona ermesinden sonra yeni bir dizi projesine başlayacağını, hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Haziran ayında nikah masasına oturacak olan çiftten Özçivit, düğünle ilgili sorulara ise "Setlerden fırsatını bulup Fahriye'yle karşılaşabilirsek düğün tarihini netleştireceğiz" diyerek yoğun çalışma temposundan şikâyetçi oldu.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler