MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'a olay mesaj: 'Kırmızı kuşaklı hıyar gibi olmuşlar'

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Sahne İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi. Akalın'ın konser kostümü Rihanna'nın giydiği kıyafetiyle pişti olunca sosyal medyada Demet Akalın mı, Rihanna mı? tartışması başlamıştı. Ünlü popçu sosyal medyada yapılan yorumlara öfke kustu. Yazar Karolin Fişekçi de Akalın ve Rihanna için olay yaratan bir mesaj yayınladı.

Şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Sahne İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi ve şarkılarıyla eğlenceli bir gece yaşattı. Fakat bu keyifli geceden öne çıkan bir ayrıntı vardı ki bu da Demet Akalın'ın sinirlendirdi.

Demet Akalın'ın sahnede giydiği kıyafet bir süre önce dünyaca ünlü Rihanna'nın üzerinde görüntülenmişti. Üstelik Rihanna bu kıyafeti Akalın'dan farklı olarak transparan giyinmişti.


Demet Akalın sosyal medyadaki yorumlara sert bir şekilde cevap verdi. Akalın, "Of amma da yazmışsınız! Yok yiyorsa orijinalini giy, yok teyze olmuşsun, yok bilmem ne! Orijinali astarlı! Göğsü de böyle çıtçıtla kapalı. Kime yakıştığı ortada! İyice bakın. Komşunun kızıyla pişti olmamışım. Bi destur!" ifadelerini kullanmıştı.

Bu tartışmaları ressam ve yazar Karolin Fişekçi de iyice alevlendirdi. Fişekçi, Sosyal medya hesabından kıyafetlerle ilgili ilginç bir yorumda bulundu. Ressam ve yazar Karolin Fişekçi, 'Kıyafetin kime yakıştığı ortada' şeklinde konuşan Demet Akalın'ı daha da kızdıracak bir paylaşımda bulundu. İşte Karolin Fişekçi'nin o paylaşımı:

Demet Akalın hakkında yapılan yorumlardan bazıları:> Demet Akalın'ın Rihanna ile aynı elbiseyi giymesi hdkhdkshdkdhdkhdskdhdks

— ʍв. ˇ (@Balci_Melisa) 30 Mayıs 2016


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler