MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan Doğulu baba olmak için böyle dua etti

2014 yılında Beren Saat ile dünyaevine giren Kenan Doğulu önceki gün doğum gününü kutladı. Pasta üflerken dua eden Doğulu'nun eşiyle birlikte bir çocuk dünyaya getirmek istedikleri biliniyor.

30 Temmuz 2014'de Los Angeles Malibu'da evlenen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti bu evliliği bir çocukla taçlandırmak istiyor. Önceki gün 42 yaşına basan ünlü şarkıcıdoğum günü pastasını üflerken dua etti.

TÜP BEBEK DENEMİŞLERDİ

Son 1 yıldır sürekli 'hamilelik' haberleriyle gündeme gelen Beren Saat'in tüp bebek tedavisi gördüğü, tüp bebek tedavisinin ilk denemesinde başarı yakalayamadığı ve yeni dizisi başlayınca tedaviyi askıya aldığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Doğulu, mumları üflerken ise ''Bebek diliyorum, baba olmayı çok istiyorum' dedi.
BEREN SAAT 'EN İYİ YABANCI KADIN OYUNCU'
Arap dünyasının yeni Türk starı olarak kabul edilen Beren Saat 'Aşk-ı Memnu' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizileriyle bir döneme damgasını vurmuştu. Lübnan'da Ortadoğu'nun en prestijli ödülleri arasında gösterilen 'Murex D'or 2016 Ödülleri'ne katılan ünlü oyuncu Saat geceye damgasını vurdu.

'En İyi Yabancı Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Saat'e hayranları ve Arap medyası büyük ilgi gösterince izdiham yaşandı. Lübnan'ın yanı sıra birçok Arap ülkesinin canlı yayınlandığı tören boyunca güzel oyuncu, bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı. Gecede Murat Yıldırım da 'En İyi Yabancı Erkek Oyuncu' ödülünü aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler