MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan İmirzalıoğlu yine gönülleri fethetti

Yardımsever kişiliğiyle tanınan Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı'nda Marmaris'teki villasında gizlice kurban kestirip etini ihtiyaç sahibi olan köylülere dağıttırdı. İmirzalıoğlu örnek davranışıyla kalbinin büyüklüğünü bir kez daha gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda Sinem Kobal'la nikah masasına oturan ve evlilik hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden İmirzalıoğlu, Marmaris'in Selimiye ilçesindeki yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürdü.

Daha önce Cihangir Münir Özkul İlköğretim Okulu'na 20 bin lira değerinde bir kütüphane yaptırarak eğitime destek veren başarılı oyuncu, bu kez de Kurban Bayramı'nda kurban kestirerek köylülere ulaştırdı.

Sanatçıya çok teşekkür eden köylüler, 'Kenan İmirzalıoğlu, yüreği çok güzel bir insan. Onun sayesinde bu bayram çoluğumuza çocuğumuza kurban eti yedirebildik. Allah ondan razı olsun' dedi.

Rol aldığı dizi, film ve reklamlardaki başarısının yanı sıra mütevazı kişiliği ve yardımseverliğiyle de büyük takdir toplayan Kenan İmirzalıoğlu, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde şehit düşen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ndeki kabrini de ziyaret etmiş ve gözyaşlarını tutamamıştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler