MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerem Bürsin: 'Sevişmesine karışmam'

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, "Biz profesyonel insanlarız" diyerek sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya sevişme yasağı getirdiği iddialarını yalanladı.

Sevgilisi Serenay Sarıkaya'yla uzun süre ABD'de kalıp yurda dönen Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'deki spor salonuna girerken görüntülendi. Tatilinin bittiği söyleyen oyuncu, "Artık buradayım tatil bitti, iş var" dedi. Sarıkaya'ya sevişme yasağı koyduğu iddialarını gülerek cevaplayan Bürsin, "İkimiz de profesyonel insanlarız. İşimizi yapıyoruz, benim böyle bir şeye karışmam mümkün değil. Sonuç olarak ikimiz de işimizi yapacağız" diye konuştu.


Oyuncu, Sarıkaya'nın annesiyle ABD'de bir araya geldiği hatırlatılınca daha önceden tanıştığını söyledi. Yeni filmi için İskender Paydaş'tan şan dersi aldığı söylentilerini Bürsin, "İskender Paydaş'la görüştük. Olma aşamasında gibi ama henüz netleşen bir şey yok" diye cevapladı. Sarıkaya ile oynayacağı film sonrası dizi çalışmalarına start vereceğini dile getiren Bürsin, partnerinin belli olmadığını da sözlerine ekledi.

Kerem Bürsin kimdir?
Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.
***
Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.
***
Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı.1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.
***
Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar.İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler