MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerimcan Durmaz Bodrum'u salladı

Sosyal medyada patlayıp fenomen olan Kerimcan Durmaz Bodrum'da sahne aldı, gece kulübü yıkıldı. Saatler öncesinden biletlerin tükendiği konserde izdiham yaşanınca kulübün kapıları kapandı.

Bodrum Gümbet Barlar Sokağı'ndaki Pasha Clup'ta önceki gün Kerimcan Durmaz izdihamı yaşandı. Sosyal medyadan paylaştığı video ve fotoğraflarla popüler olan Durmaz için gelen hayranları adeta birbirlerini ezdi.

Konser öncesi bilet satışları da saatler içerisinde tükendi. Kerimcan'a en yakın olmak için birbirinin üstüne çıkan hayranları sakinleştirmek güvenlik görevlilerine düştü. Bazı takipçilerin de mekana alınmadığı konsere yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

Kerimcan sahneye çıktığında ise çığlıklar koptu. DJ kabinine geçen Durmaz, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Takipçilerden bazıları fotoğraf çekmek için ezilme noktasına kadar gelirken, konser eğlencesi sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Instagram hesabında 1 milyon kişi tarafından takip edilen Kerimcan da fırsattan istifa ederek o anları telefonuyla çekti. Durmaz'ın ayrıca sahnede yaptığı danslar da geceye damgasını vurdu.

Galatasaray forması giyen Yasin Öztekin'in de Kerimcan'la verdiği poz sosyal medyayı salladı. Daha önce Sabri Sarıoğlu ile de bir paylaşım yapan Kerimcan'ın Öztekin'le fotoğrafını yaklaşık 40 bin kişi beğendi.


Kerimcan Durmaz futbolcuların eşleriyle zaman zaman tatile çıkıp hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Sabri'nin eşi Yağmur Sarıoğlu ile yakın olan Durmaz, Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül ve Hakan Balta'nın eşi Derya Balta ile de sık sık bir araya geliyor. Yasin'in bu fotoğrafını ise sarı kırmızılı taraflar topa tuttu. Öztekin'i Galatasaylı fanatikler sert bir şekilde eleştirdi.
-
İşte yapılan yorumlardan bazıları:

-O degilde yağsiiiin seneye arenada maca nsl cikacakk dusunemiyorum.

-Üzdün be yasin.

-Yasin buyuk topcuymus

-Dun sabri bugun yasin hepiniz... neyse.

-Yasin senin ....

-Ya ne abartiyonuz nasil olsa Yasin topçu.

-Ahahahahahahhah taamam Yasindende Ümidi Kestim Ben.

-Eleman bütün Galatasaray'lılara el attı..


Keşfet


En Çok Aranan Haberler