MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerimcan Durmaz Survivor 2017 kadrosunda

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kısa sürede popüler olup ünlü mekanlarda DJ'lik yapmaya başlayan Kerimcan Durmaz gece kulüplerinin kısa sürede ilgi odağı oldu. Eee...Bu kadar fenomen olmak da herkesin ilgisini çekti. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti de geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'la bir araya geldi. Bu görüşmenin ayrıntıları basına yansımadı ama sosyal medyayı arkasına alan ve milyonlarca takipçisi olan Durmaz Twitter'da yapılan yorumlara göre Survivor 2017'de karşımıza çıkacak. Bekleyip görelim...

Selçuk Karaman / Mynet Magazin

Geçtiğimiz Cumartesi günü yemekte buluşan ekibin Survivor için Kerimcan Durmaz'la yakından ilgilendiği iddia ediliyor. Bu anları sayfasından paylaşan Durmaz'ın fotoğrafını yoruma kapatması da dikkat çekmişti. Ilıcalı Survivor 2017 için Gönüllüler-Ünlüler kadrosunu tamamlamakla meşgulken, biz de biraz meraklanmaya devam edeceğiz gibi görünüyor.

Sosyal medya da yorumlara bakılırsa, Kerimcan'ı Survivor'da görmek istiyor. İşte 'Ablan Star Bebeğim' sözüyle nam salan popüler fenomen Kerimcan için yorumlar...> Bir şey diycem Kerimcan Durmaz Survivor'a giderse nasıl snap atacak

Birçok gece kulübünde sahne alan ve aylık kazancının 1 milyon TL'ye kadar ulaştığı söylenen Instagram, Snapchat ve Periscope fenomeni Kerimcan Durmaz'ın içinde bulunduğu popülerliğe nasıl kavuştuğunu gelin hep beraber inceleyelim. Sempatikliği, doğallığı ve kendine has tavırlarıyla Durmaz ve onun renkli hayatını ele aldık. Buyrun efendim!
İŞTE KARŞIMIZDA SOSYAL MEDYA FENOMENİMİZ KERİMCAN DURMAZ

Kerimcan Durmaz 1994 doğumlu, akrep burcu. Onu daha çok attığı Snap'lerden, Instagram'a yüklediği videolardan bilsek de, aslında MAC'te çalışan bir make up artist.Ve işinde de oldukça başarılı. Bu yüzden kendisi de bir o kadar bakımlı!

Periscope'un ilk fenomenlerinden! Yaptığı yayınlar sayesinde ünlü oldu. Bütün sosyal medya hesaplarında yüz binlerce takipçisi var. Aynı zamanda eğlenmenin hakkını sonuna kadar veriyor ve DJ'lik yaptığı için her hafta farklı yerlerde sahne alıyor. Bu yüzden de durmadan seyahat ediyor!

Kendine ait jargonları bile var ve birçok kişi onu söylediği sözler sayesinde tanıdı. Durun daha bitmedi! Aynı zamanda modellik de yapıyor! Bebeksi güzelliğinin seksapalitelililiği?


Alışveriş delisi olduğunu söylememize gerek yoktur heraldeeeğ?

Özellikle Chanel! Peki ya ünlülerle arkadaş olmasının popülerlilililiği? Yakın arkadaşları da birbirinden orjinal ve bir araya geldiklerinde yaptıkları paylaşımlarla herkesi güldürüyorlar.

"Kerimcan Durmaz gay mi?" diye Google'da yapılan aramaların sayısı oldukça fazla!Herkesin merak ettiği soruya cevap verelim: Evet o bir gay!

Ve bunu insanların ön yargılarına aldırış etmeden özgürce dile getirebiliyor, kendini seviyor!

Doğallığı ve kendine özgü hareketleri ile insanların sempatisini kısa sürede kazandı. Her sahne aldığı yeri dolduruyor!
Kimsenin ne dediğine kulak asmadan, İstediği şekilde yaşamasını destekliyor ve..

Bu şekilde bizim yüzümüzü güldürmesinin devamını diliyoruz!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler