MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim Kardashian'ın kardeşi Kendall Jenner hayalini anlattı

Kardashian kardeşlerden en küçüğü Kendall Jenner, hayallerini anlattı. Modellik basamaklarını hızla tırmanan Kendall Jenner, 30′lu yaşlarına geldiğinde mutlu bir aile kurmak istediğini söyledi.

Uzun zamandır ailesinin koruyucu kalkanından sıyrılıp kendini moda düryasında kanıtlayan Kendall Jenner görünüşe göre çok sade bir hayat hayal ediyor. Kendi adını taşıyan internet sitesi için bir yazı kaleme alan 20 yaşındaki Jenner, 10 yıl sonra kendisi için nasıl bir hayat hayal ettiğini anlattı.

Bu yıl ilk kez Victoria's Secret defilesinin podyum kadrosuna girerek kariyerinde iyi bir ilerleme yakalayan Jenner, moda dünyasının iki emektarı Cindy Crawford ve Gisele Bundchen'i örnek aldığını açıkladı. 30′lu yaşlarına geldiğinde şu anda 50 yaşında olan Cindy Crawford ve 35yaşındaki Gisele Bundchen gibi iyi bir eş, birkaç çocuk, güzel bir ev hayal ettiğini anlattı.

30′lu yaşlarına geldiğinde şu anda 50 yaşında olan Cindy Crawford ve 35yaşındaki Gisele Bundchen gibi iyi bir eş, birkaç çocuk, güzel bir ev hayal ettiğini anlattı. Jenner "Eğer kendi harika dünyamı yaratacaksam 10 yıl sonra iyi bir kocam, birkaç çocuğum ve Malibu'da güzel bir evim olsun isterdim" diye belirtti.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler