MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur'da 700 bin TL'lik büyük ödülü kazanan çift sızdırıldı

Kısmetse Olur evinde SMS oylaması geçtiğimiz pazartesi günü bitmişti. Sezon finali ile 4 Temmuz'da ekrana gelecek olan Kısmetse Olur'da birinci çıkan çiftin sızdırıldığı konuşuluyor. İddiaya göre büyük ödül olan 700 bin TL'lik evin sahipleri de belli oldu.

Kanal D ekranlarının reyting rekoru kıran evlilik programı Kısmetse Olur'da sezonun kazanan çifti basına sızdırıldı. İnternethaber.com'un iddiasına göre 700 bin TL'lik ev ödülünü kazanan Cansel Çördük ise Eser West'in birinci olmalarına rağmen evlenmek istemediği ortaya çıktı.

Kısmetse Olur'da final oylaması 27 Haziran Pazartesi günü yapılmış ve SMS'e çıkan çiftler şu isimler olmuştu:
CanEs: Cansel Çördük ve Eser West
NurBat: Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli
HazEm: Hazal Atabek ve Emre Ubeyli

SMS oylaması sonucu birinci olan çift Cansel ile Eser oldu. İkinciliği ise Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken, Hazal'la Emre'de 3'üncülük şoku yaşadı.
KISMETSE OLUR'DA KİM EVLENECEK?
Kısmetse Olur'da bu sezonun birincileri Eser ile Cansel evlenmek istemediklerini açıklarken, ikinci olan Nur ve Batuhan çifti de kendilerini hazır hissetmediklerini söyledi.

Emre ve Hazal final gününde evlenmek istediklerini söyleyince Kısmetse Olur'da evden nikahla ayrılan tek çift sadece onlar oldu. Çiftin düğün masrafları ise yapım ekibi tarafından karşılanacak.

BÜYÜK ÖDÜL 700 BİN TL DEĞERİNDE EV
Büyük ödülü kazanan Cansel ile Eser'in evlenmek istemediklerini açıklamaları üzerine yapım şirketinin şimdi ödülü ne şekilde paylaştıracağı merak ediliyor. Kısmetse Olur final sezonuyla 4 Temmuz Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler