MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ bugün evleniyor

Kıvanç Tatlıtuğ, stilist sevgilisi Başak Dizer'le bugün Paris'te evleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer'in düğün töreni için aile üyeleri ve dostları önceki gün Paris'e uçtu.

Atatürk Havaalanı'nda hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyuncunun damat tıraşı olduğu dikkat çekti.

Damat tıraşını İstanbul'da yaptıran Tatlıtuğ, havaalanındaki hayranlarını kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

SADECE 40 KİŞİ DAVETLİ
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, bugün saat 14:00'te evleniyor. Tören, Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşecek. Nikah töreni sonrası bir parti düzenlenecek. Sadece 40 kişinin davetli olduğu törene katılacak ekip, önceki gün Paris'e uçtu.

6 KİŞİLİK EKİP GİTTİ
Ekipte ünlü oyuncunun ailesinden abi Cem Tatlıtuğ, küçük kardeş Tugay Tatlıtuğ ve eşi, yakın dostları Kıvanç Kasabalı ile eşi Sedef Avcı ile arkadaşı Gökhan Uyan vardı. Sabiha Gökçen'den 09:30 uçağıyla hareket eden grup, heyecan içindeydi.

ANNE İÇİN 3G BAĞLANTI
Anne Nurten Tatlıtuğ, sağlık sorunları nedeniyle düğüne katılamayacak. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ, annesine nikah anını 3G sistemiyle canlı olarak izletecek.

Çiftin düğününe katılacak 50 davetli ise dün Paris'e uçtu. Tatlıtuğ ve Dizer, evlendikten sonra ünlü oyuncunun Bebek Ayşe Sultan Korusu'nda aldığı yeni evde oturacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, ünlü stil danışmanı Başak Dizer ile iki yılı aşkın süredir birlikte.

Burcu Kara da 'Nikâhta keramet var' diyen oyuncular kervanına katıldı. Güzel oyuncu, yönetmen sevgilisi Fırat Doğu Parlak'la bugün Brüksel'de dünya evine girecek.

Yönetmen nişanlısı Fırat Doğu Parlak'la yaz aylarında evlenmesi beklenen güzel oyuncu, evlilik tarihini öne çekti. Sürpriz bir kararla dün Belçika'ya uçan çift, bugün Brüksel'de dünya evine girecek.

BALAYI DA BRÜKSEL'DE
Burcu Kara-Fırat Doğu Parlak çifti, ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katılımıyla Türkiye'nin Brüksel Başkonsolosluğu'nda sade bir nikâhla hayatlarını birleştirecek.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler