MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ fena patladı: Adı Başak soyadı Tatlıtuğ

Başak Dizer önceki gün eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fakat bir grup sosyal medya kullanıcısı bu fotoğrafın altına Başak Dizer'i küçümseyen yorumlar yaptı.Bu durum Kıvanç Tatlıtuğ'u çok kızdırdı ve Tatlıtuğ kötü yoruma yanıt verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı açıklamada kötü yorum yapan bir kullanıcıya "Senin 'O şahıs' dediğin insanın adı Başak, soyadı Tatlıtuğ" diye çıkıştı.

İŞTE KIVANÇ TATLITUĞ'UN YAZDIKLARI:

"Terbiyesizlik yapma! Önce senin 'O şahıs' dediğin insanın adı Başak, soyadı Tatlıtuğ. Önce bunu bir öğren!

Senin değil kimsenin haddine düşmez benim evliliğimle ilgili yorum yapmak. Mutsuzluğunu, kötü kalbini git başka yerlerde bileyle.

Oğlum, sen ve senin gibi böyle yorum yazan arkadaşlar! Siz ne zaman hangi ara bu kadar kötü kalpli insanlar oldunuz?

Ne kadar saygısız, ne kadar sevgisiz, ne kadar şuursuz, ne kadar boş işlerle uğraşan bir insansın sen.

Sana tavsiyem sen de git birini sev. İçinde zerre sevgi yoksa da yine de sevmeye çalış. Baktın yok olmuyor sen harbi kötü kalpli bir arkadaşsın!

'SAYGISIZLIK YAPIP B.K ATACAĞINA...'

O zaman tekrar sevmeye çalış! Yani anlayacağın insanlara saygısızlık yapıp b.k atacağına, onları sevmekten, yaptığı seçimlere saygı duymaktan, hayatına ve aile yaşantısına verdiği özene saygı duymaktan vazgeçme!

Ve bana sakın 'eleştiriye açık olmuyorsan fotoğraf koyma' gibi aptal yorumlar da yapma. Ben istediğim fotoğrafı koyarım! Burası benim sayfam!

Eleştiriye her zaman açık oldum ama benim ailemle ve eşimle ilgili söylenen her söze dikkat edilecek''

Vitrin


En Çok Aranan Haberler