MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ'un düğününe annesi katılamayacak

Kıvanç Tatlıtuğ'un böbrek yetmezliği tedavisi gören annesi Nurten Tatlıtuğ, nikâha katılamayacak, kardeşleri ise tam kadro hazır bulunacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in 19 Şubat'ta Paris'te kıyacakları nikâhın ayrıntıları ortaya çıktı. Böbrek yetmezliği tedavisi gören annesi Nurten Tatlıtuğ nikâha katılamayacak.

PATRONU, NİKAH ŞAHİTİ OLACAK

Türkiye Cumhuriyeti'nin Paris Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikâha çiftin aileleri ve yakın dostları dahil 45 kişi katılacak. Başak Dizer'in nikâh şahitliğini ortağı Deniz Marşan, Tatlıtuğ'unkini ise Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay yapacak.

SNEJDER VE EŞİ DAVETLİLER ARASINDA

18 Şubat'ta Fransa'ya gidecek davetliler, 22 Şubat'a kadar Champs Elysees Caddesi'ndeki bir otelde konaklayacak. Davetliler arasında çiftin yakın dostları Yolanthe Cabau ve Wesley Sneijder da bulunuyor. Davetlileri 4 gün Paris'te ağırlayacak olan Tatlıtuğ, şimdiden 600 bin TL harcadı.

Annesi Paris'e gidemeyecek olan Tatlıtuğ'un kardeşleri ise tam kadro hazır bulunacak.

İZİN ÇIKARSA GİDECEK

Liv Hospital'da iki ay önce böbrek yetmezliği tedavisi gören Nurten Tatlıtuğ, doktoru onay verirse Paris'e uçabilecek. Baba Erdem Tatlıtuğ'un da uçak fobisi nedeniyle nikâha katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi.

Çift, geçtiğimiz günlerde Paris'te Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ni ziyaret etmiş, Büyükelçi Hakkı Akil ile objektiflere poz vermişti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler