MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kızım senin oralarda ne işin var?'

Demet Akalın önceki gece Sahne İstanbul'da kolay kolay unutulmayacak güzellikte bir program yaptı.

Otoriteler tarafından Avrupa'nın en iyi gece kulübü olarak gösterilen Sahne İstanbul önceki gece yine tıklım tıklım doluydu ve yaklaşık 700 konuğu ağırladı.

'Giderli şarkılar' isimli sevilen şarkısıyla programına başlayan Demet Akalın'ı izleyenler arasında eşi Okan Kurt da vardı. Hanımını izlemeye arkadaşlarıyla birlikte gelen genç işadamının yanı sıra, geçtiğimiz hafta Survivor yarışmasından elenip Türkiye'ye dönen voleybolcu Duygu Bal da çiçeği burnunda anneyi sahnede dinlemek için Sahne İstanbul'a gelmişti.

Doğumdan önce aldığı fazla kilolarından tamamen kurtulduğu görülen ve mini etekli elbisesiyle sahnede son derece şık görünen Demet Akalın ilk şarkısını bitirdikten sonra "Hoşgeldiniz" diyerek şöyle devam etti:"Şahane bir gece sizi bekliyor, ama ben ayağımı sıkan şu ayakkabılardan kurtulduktan sonra!.."

Ünlü şarkıcı bu sözleri söyledikten sonra yardımcılarının getirdiği diğer bir çift ayakkabıyı giyerek şarkılarına devam etti. Programında hem yıllardır dillerden düşmeyen eski şarkılarını hem de yeni çıkan 'Rekor' albümündeki şarkıları seslendiren Demet Akalın, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

Kendisini izleyenler arasında geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenip İstanbul'a dönen voleybolcu Duygu Bal'ın olduğunu gören Akalın "Duygucuğum ne kadar erken elendin ya... Kızım senin oralarda ne işin var? Sen çok farklısın, oralarda biraz yılan olmak lazım. Görmüyor musun neler yapıyorlar, sen çok hanımsın. Olsun canını sıkma. Haydi eğlenmene bak" diyerek genç kızı teselli etti.

Programın ilerleyen dakikalarında dans grubunun kareografı Ozan'ı dinleyicileriyle tanıştıran Akalın şunları söyledi:

"Ozan yakında Show TV'de başlayacak bir diziyle anlaştı. Oyuncu oluyor. Ama ben hayatta dizide oynamam. Ekranda jüri üyesi olurum, o da çok para verirlerse olur. Ama diğer jüri üyeleri de uyumlu kişiler olursa olur. Öyle üste çıkmaya çalışanla aynı jüride olmam."

Sahne İstanbul'daki Demet Akalın programını izleyenler arasında bir grup Yunanlı da vardı. Güzel şarkıcı, "Hoşgeldiniz, bir zamanlar Yunanca bir şeyler biliyordum ama unuttum. Umarım bu gece çok eğlenirsiniz" diyerek sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti.

Demet Akalın'ın yeni albümünün ilk halk konseri, Vassiba Yapım ve İletişim Hizmetleri şirketleri tarafından Aqua Florya alışveriş merkezinde 13 Haziran Cuma akşamı düzenleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler