MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Klasik müzik eşliğinde Nusret şov

Sosyal medyada tuz serpme hareketiyle ünlü olan Nusret, bu sefer şovunu klasik müzik eşliğinde yapıyor.

NUSRET KİMDİR?

Yayımladığı videolarla sosyal medyada birden bire ün kazanan Nusret Gökçe, ününü Türkiye dışına da taşımayı başardı. Şu anki konumuna kasap çıraklığından başlayarak gelen Nusret Gökçe, kendi ismiyle açmış olduğu restoranını Dünyaca ünlü restoranlar zincirine taşımayı başardı.

Peki, Nusret Gökçe kimdir?

1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayısıyla Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu altıncı sınıfta bırakmak zorunda kalmıştır.

Meslek hayatına Bostancı'daki kasaplar çarşısında başlayan Nusret, uzun bir süre kasp çıraklığı yapmıştır. Büyük bir kasap dükkanında 10 ustayla aynı anda çalışan Nusret, günde 18 saat aktif olarak çalışmıştır. Et doğramadaki profesyonelliğini dar zamanda çok iş yapma konusuna borçlu olan Nusret, ilk olarak 2007 yılında İstinye Park'ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başlamıştır. Bu deneyimin ardından Dünya üzerindeki diğer restoran konseptlerini görmek isteyen genç girişimci, Arjantin'e doğru yola çıkmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler