MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kötü Kedi Şerafettin filminin galası yapıldı

Birçok ünlü ismin animasyon yaptığı yetişkinlere yönelik animasyon filmi 'Kötü Kedi Şerafettin'in galası büyük ilgi gördü

Yıldız oyunculardan oluşan ve çok konuşulan seslendirme kadrosuyla 2016'nın en çok beklenen filmlerinden biri olan 'Kötü Kedi Şerafettin' 5 Şubat'ta vizyona giriyor. İçeriğiyle,yetişkinlere yönelik animasyon yapımında Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren film, hem animasyon kalitesi hem de sınırsız komedi anlayışı ile de tüm dikkatleri üzerine çekti.
Filmin animasyonunu seslendiren kadroda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan'da galadaki yerini aldı. Birçok Avrupa ülkesinde de gösterime girecek olan film, Şerafettin isimli tekirin, oğlu Tacettin, aşkı Misket, arkadaşları Rıza (fare) ve Rıfkı'yla (martı) olanmaceralarını konu ediniyor. Hanım iyi sattı

ŞARKI SÖZÜNÜ UNUTTU

Filmi müziğini yapan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, "Şero'nun Garip'i kovlaması çok önemli bir ayrıntı. Aslında Kötü Kedi Şerafettin o kadarda kötü değil. Hatta bizimşarkımızda da şöyle bir dörtlük var. Dörtlükte şöyle diyor. Nasıl diyordu ya ben unuttum şimdi?" deyince gala salonunda kahkahalar havada uçuştu.

"BENİM KEDİYE BENZİYOR"

Kendi kedisinin de Şerafettin'e benzediğini dile getiren Demet Evgar, "Benim kedimde benziyor ama çenesi biraz farklı" dedi. Giydiği elbiseyle de tüm bakışları üzerinetoplayan Demet Evgar, "Şimdi salona geçip heyecanla seslendirdiğimiz animasyonu izleyeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

ATHENA'LI AFTER PARTİ

'Kötü Kedi Şerafettin' gala gösterimi sonrası, ünlü isimler ve film ekibi, after partide geç saatlere kadar eğlendi. Gecede filmin son jenerik müziğine imzasını atan Athenagrubu sahne aldı. Partiye filmin seslendirme kadrosundan Demet Evgar, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Gökçe Özyol, Yekta Kopan ve Gökhan Özoğuz katıldı. Kötü Kedi Şerafettin içinbesteledikleri 'Şero' şarkısıyla nabzı yükselten grup, şarkılarıyla davetlileri coşturdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler